Berkecz Balázs blogja

Bayer után megszólalt nemierőszak-ügyben a másik ostoba fideszes is

2016. április 14. 16:10 - BerkeczBalazs

Múlt héten Bayer Zsolt patkányozta le a blogger kollégákat Kiss László botránya kapcsán, most egy másik úszóedző alpolgármester hasonló bűne miatt esett nekem a legalpáribb fideszes országgyűlési képviselőnek járó díj várományosaként is ismert Tiffán Zsolt, aki a maga egyszerűségében „szarkeverő bolseviknak” titulálta a magamfajtát. 

Ráadásul itt a friss hír arról, hogy Tiffán emberei bizottsági elnököt, egy másik bizottságban tagot, a városi fürdőben pedig felügyelőbizottsági tagot csináltak a korábban súlyos testi sértés és halmazati cselekményként nemi erőszak kísérletének vádjával elítélt Éva Ferencből.

kar_volt_megszolalni_1.png(az eredeti képek forrása: youtube.com)

Mint ismeretes Baksai Tamás polgármester, a Fidesz Baranya megyei alelnöke arra szólította fel hétfőn Éva Ferenc, Harkány szín-fideszes önkormányzatának alpolgármesterét, hogy tisztázza érintettségét egy 1973-as súlyos testi sértés miatt indított büntetőügyben.

Miután a közlemény a felkérdezett alpolgármester Fideszhez való viszonyát is ecseteli - miszerint Éva Ferenc nem szerepel a Fidesz tagnyilvántartásában, tagságát "egyéb párttechnikai okok miatt korábban törölték" - nem kellett hozzá nagy jóstehetség, hogy világossá váljék: a Tiffán fémjelezte harkányi Fidesz előre szaladt egy ügyben, amire gyorsan és fájdalommentesen akartak pontot tenni.

Éva Ferenc, egy keddi rendkívüli testületi ülést követően le is mondott társadalmi megbízatású alpolgármesteri tisztségéről

Szerda éjszakára Tiffán Zsoltban is megérett a gondolat, hogy meg kell szólalnia az ügyben, és a következőket írta mérhetetlen ostobasága miatt elhíresült közösségi oldalára:

“Három gondolat

  1. Méltán híres fürdővárosunk egyik-amúgy tisztességgel dolgozó-közéleti személyisége,aki korábbi bűneiért megkapta büntetését,lemondott posztjáról. Sajtóközleményében tisztán,bátran vállalta a következményeket,s ennek szellemében cselekedett.
  1. Méltán híres fürdővárosunkban-nem csak most,ebben az esetben,hanem általában-mikor pl. egy falevél rossz helyre hullik- mentális zavarokkal kűzdő,identitását elvesztő és kereső emberek próbálják megmondani a frankót,s kezdik ki a város derék polgármesterét,illetve a képviselőtestületet. Embereket semmibe nem vevő,falujukat romlásba döntő böszme árnyékpolgármesterek, s a hozzájuk butaságból és számításból csapódó árnyékvállalkozók próbálják osztani az észt! Csatlakozik hozzájuk egy - kb.30 km-re levő, tízezres város közpénzen eltartott főépítésze ,aki saját városa gondjai helyett lassan harkányi választópolgárként(sic!)aposztrofálja magát,s aki egyébként úgy egyszerű,mint az EU-szabvány raklap. Na,kedves harkányiak,itt ezek akarják osztani az észt...
  1. Srácok! Ti,akik minden nap izzadtságszagú kávéitok felett morfondíroztok egy közösség oktalan lepusztításán,s a cukrot az egészséges világ járásával ellentétes irányban próbáljátok felkeverni,nos ti szarkeverő bolsevikok vagytok,és azok is maradtok, kiket Harkány büszke polgárai ki fognak vetni maguk közül.”

tiffan_facebook.png(kép forrása: facebook.com)

Azért néhány tanulságot szűrjünk le ebből a zagyva és otromba gondolatokat felvonultató, helyesírási hibáktól hemzsegő írásféléből:

  1. Tiffán hű fegyverhordozója, Baksai Tamás gyulladt be attól, hogy komoly visszhangja lesz Éva Ferenc viselt dolgainak, ezért ő maga szólította fel az MTI által is átvett közleményében alpolgármesterét arra, hogy tisztázza magát. Baksainak a jelek szerint kevés önálló gondolata van, vagyis kötve hiszem, hogy ne egyeztett volna Éva Ferenc nyilvános kicsinálásáról Tiffánnal. Ennek tükrében Éva Ferencet méltatni azért, hogy végül lemondott elég ostoba dolog. (Ráadásul itt a friss hír arról, hogy Tiffán emberei bizottsági elnököt, bizottsági tagot és felügyelőbizottsági tagot csináltak Éva Ferencből, vagyis úgy bukott, hogy nem bukott.)
  1. Harkányban a Tiffán-Baksai páros hibát hibára halmoz, folyamatosan termelik azokat a negatív témákat, amelyek rendre megjárják az országos sajtót. Elég csak Tiffán pofátlan városi buszhasználati keretére, a még mindig hivatalban lévő hitelerező Remmert Ferenc alpolgármester botrányaira, vagy Tiffán Harkány-környéki haverjainak zűrös ügyeire gondolni. És ha már a közpénzt emlegeti a józan borosgazda, Tiffánra nyilvánvalóan teljesen feleslegesen fordítódik minden egyes forint a közösből, hiszen nem teszi a dolgát a 174 települést felölelő választókerületében, nincs teljesítmény a miniszteri biztosi megbízatása mögött sem, ellenben Tiffán minden egyes megnyilvánulásával bemutatja, hogy milyen gyenge is a Fidesz humánpolitikája. Jól mutatja ezt az is, hogy szerinte Harkány és Szigetvár között mindössze 30 kilométer a távolság (én vagyok a főépítész, akire Tiffán utalt), pedig a valóságban ez a távolság éppen a duplája, vagyis 60 kilométer. Persze, ha valóban dolgozna a „tekintetes úr” a választókerületében, akkor képben lenne egy ilyen egyszerű kérdésben is.
  1. Miközben Tiffán „szarkeverő bolseviknak” nevezi az ellenfeleit, elfelejtkezik arról, hogy ma már mindenki látja és saját lakókörnyezetében is tapasztalja azt a fajta kapzsiságot és igen egyszerűen átlátható szimpla emberi és politikainak nevezett törzsi érdekek mentén működő aljasságot, amely az Orbán-rezsim révén behálózta a mindennapjainkat, és amelynek helyi letéteményese ő maga. Baranyában Tiffán Zsolt és elvtársai személyesen felelősek azért, hogy ilyen kilátástalan és szégyenteljes társadalmi viszonyok közé taszítottak valamennyiünket. Ráadásul Tiffán Zsolték azok, akik a saját gazdagodásuk érdekében hagyták tönkretenni gyermekeink holnapját is, miközben pökhendi módon nádornak, nemzetes és tekintetes úrnak hívják és hívatják magukat, mint valamilyen úri társaság, pedig már csak a Facebookon megjelent írásaiból is világosan látszik, hogy Tiffán nem több egy pitiáner, beképzelt, faragatlan fajankónál. 

Tiffán Zsolt szégyellje magát, és azt javaslom, hogy addig mondjon le, amíg nem az általa megvezetett és átvert baranyaiak fogják egy szép napon csúnyán elzavarni.

A másik Zsoltra, Orbán udvari bolondjára pedig kár lenne több szót vesztegetni, ő is szaladni fog, ha főnökét a megaláztatást, kirablást és permanens hazudozást megelégelő tömegek elkergetik.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berkeczbalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr858612656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása