Berkecz Balázs blogja

Orbánért imádkozni egy temetésen?

2016. június 04. 11:38 - BerkeczBalazs

Egy ismerősöm arról számolt be a közösségi oldalán, hogy egy rokona temetésén a katolikus pap Orbánért és a kormányért is imádkozott. 

ima_orbanert.png(az Orbánt ábrázoló kép forrássa: index.hu)

A gyászolók egy részét felettébb felkavaró eset egy Borsod megyei, Miskolchoz közeli faluban történt pénteken, ahol az egyik kedves ismerősöm is jelen volt, aki a Facebook-oldalán számolt be felháborodásában az ügyről:

"Mai nap elképesztő dolog történt velem .Sajnos temetésre voltam hivatalos ,egy közeli hozzátartozó halt meg.Amikor a római katolikus pap elmondta a szokásos gyászszertartást,akkor a sirhoz kellett menni.Ott is ujra elköszönt a halottól,kérte imátkozzunk a lelki üdvéért.Majd röviden igy folytatta,, imádkozzunk Ferenc pápa egészségéért,megtettük,majd folytatta imádkozzunk a Miniszterelnök és a mai országvezetés egészségért" sokkan megtették,én mondtam ezt már nem,de utánna rögtön eszembe jutott hogy kellett volna hogy takarodjanak a közéletből.Ez engem annyira ledöbbentett hogy az egyház ennyire van befolyásolva?Ez elképesztő és döbbenetes!"

Szerintem az nagyon nem normális, hogy a politika már egy ilyen eseményen is megjelenjen. Erről a felháborító, szégyenletes esetről nem is érdemes hosszan értekezni, de ez az ügy is jól jelzi, hogy valami nagyon eltört ebben az országban.

Ha te is dolgoznál azért, hogy jobb hely legyen Magyarország, tegyük Együtt!

komment
Címkék: Orbán Viktor

A bejegyzés trackback címe:

https://berkeczbalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr648779224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása