Berkecz Balázs blogja

Hitler nem vicces, mondjon le a szoci és a fideszes képviselő is

2015. október 20. 07:45 - BerkeczBalazs

Sógor László, a szocik zuglói képviselője és Remmert Ferenc, Harkány város fideszes alpolgármestere is egy Hitlert és Mussolinit megidéző, rémes poszttal akart jópofáskodni menekültügyben. Csakhogy Hitler és Mussolini sem volt jópofa, hanem aljas náci tömeggyilkosok. Sógor és Remmert pedig közszereplők helyett trollá lényegültek, méltatlaná váltak arra, hogy az emebereket képviseljék, így nincs helyük a közéletben. Kíváncsi vagyok, hogy erről az MSZP és a Fidesz mit gondol.

12079239_796621597114473_5414053922904669785_n.jpgRemmert Ferenc szégyenletes Facebook-bejegyzése 

Pár napja még a Fidesz is így gondolta, ugyanis a Papcsák Ferenc fémjelezte zuglói szervezet az alábbi levelet küldte - többek között - Szigetvári Viktornak, az Együtt elnökének is:

Tisztelt Elnök Asszony/Úr!

Sógor László az Mszp-Együtt-PM-DK-Összefogás Zuglóért Egyesület zuglói
önkormányzati képviselője, migránsokkal, a Holokauszt áldozataival
„viccelődő”, gyűlöletkeltő bejegyzést osztott meg saját Facebook oldalán.
Mi – zuglói önkormányzati képviselők –, akik a volt zuglói nyilas háztól
néhány száz méterre végezzük a munkánkat, elfogadhatatlannak tartjuk,
hogy bárki közösséget vállaljon a képviselő által is megosztott gondolatokkal.
Megítélésünk szerint Sógor László méltatlanná vált arra, hogy a zuglói
polgárokat képviselje.
Felkérjük Elnök Asszonyt/Urat, hogy határolódjanak el és szólítsák fel
Sógor László önkormányzati képviselőt mandátumának visszaadására,
lemondásra!
Meggyőződésünk, hogy nem lehet kettős mércét alkalmazni, amikor alap
értékeink megsértéséről van szó!

A fenti levelet a médiához is eljuttatjuk.

Budapest, 2015. október 15.

Tisztelettel:
Fidesz-KDNP Zuglói Frakciója

Szigetvári Viktor az Együtt nevében küldött válaszlevelében arról tájékoztatta a zuglói Fidesz-KDNP frakcióját, hogy részünkről az elhatárolódás megtörtént és már felszólítottuk Sógor László zuglói önkormányzati képviselőt a mandátumáról való lemondásra.

Kíváncsian várom, hogy a Fidesz most is olyan határozottan lép-e fel, amikor a harkányi Fidesz elnökét, Harkány alpolgármesterét kellene ugyanazért lemondásra felszólítani. Ráadásul a szocik is felszólították már a náci trollá vált fideszes harkányi alpolgármestert a lemondásra, ezért kíváncsian várom, hogy miként alakul a zuglói szocialista képviselő sorsa. 

Szerintem legyünk következetesek: Sógor László (MSZP) és Remmert Ferenc (Fidesz) is húzzon el a közéletből. Nagyon gyorsan és mindörökre! 

 

UPDATE: PAPCSÁK IS LEMONDATNÁ HARKÁNY FIDESZES ALPOLGÁRMESTERÉT. Íme a levél:

Tisztelt Elnök úr!


Köszönjük megkeresését! Papcsák Ferenc vk elnök úr ebben a kérdésben is ugyanazt gondolja mint, Sógor László képviselőnél.
Küldöm a rövid nyilatkozatot, szíves felhasználásra:

A helyi Fidesz frakció a napokban elhatárolódott Sógor László Mszp-s önkormányzati képviselő személyétől és lemondásra szólította fel, mivel Hitlerrel és a migránsok halálával viccelődő posztot osztott meg az egyik közösségi oldalon. Megdöbbenve hallottuk, hogy ugyanezt a gyalázatos posztot Harkány alpolgármestere is megosztotta. Fent tartjuk a korábbi nyilatkozatainkat, miszerint aki ilyen posztot oszt meg, annak nincs helye a közéletben. Egy képviselő- legyen az bármelyik párt tagja- nem engedheti meg magának, hogy Hitlerrel és a Holokauszt áldozataival viccelődjön. Harkány alpolgármesterétől azt kérjük, mutasson példát Sógor Lászlónak. Ma Magyarországon nem lehet kettős mérce!

Üdvözlettel:
Erdős Dóra

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berkeczbalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr197989909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása