Berkecz Balázs blogja

100 millió AIDS-es nigériaival rémisztgetnek a fideszes gyűlöletgyárosok

2018. március 27. 09:51 - BerkeczBalazs

Egy kozármislenyi fideszes fórumon Hoppál Pétert próbáltam kérdezni a pécsi csődhelyzetről, sikerült. Illedelmes kezdés után közel másfél óra tömény gyűlölet következett goebbels-i mélységekben Lomnici Zoltántól, plusz a végén belémrúgtak és leköcsögöztek a fideszes szimpatizánsok. 

hoppal.png

Sikerült a pécsi csődhelyzet kapcsán Hoppál Pétert, aki szerint továbbra is a 2010 előtti politika a felelős a pécsi önkormányzat rossz és felelőtlen gazdálkodásáért. Ez a kijelentés a nyilvánvaló hazugság ellenére azért is ciki, mert 2009 óta van fideszes polgármestere Pécsnek Páva Zsolt személyében.

Vasárnap Tasó László fideszes országgyűlési képviselő, a tízezer főnél kevesebb lakosú települések fejlesztéséért felelős államtitkár lakossági fórumot tartott Nyíracsádon. A lakossági fórum egyik sajátossága a kampányban, hogy nyilvános. Ehhez képest a Hír TV stábja olyan idegbe hozta a fideszes politikust, hogy zártnak nyilvánította a rendezvényt, nagydarab biztonsági embereket hívott, majd gyakorlatilag kidobta a televízió stábját. Gondoltam megnézem, hogy mit titkolnak a szabad sajtó elől a fideszesek.

Nem csodálom, hogy csak a fideszes hívőket engedik be, mert ilyen súlyos, hazug, manipulatív, xenofób, maximálisan előítéletes mondatokat hallottam a bevándorlásról:

"Nigéria lakosságának több mint 80%-a, legalább 100 millió ember AIDS-es, vagyis a megerőszakolt svéd lányok közül 5-ből 4 elkapta a HIV-fertőzést, illetve az AIDS-et."

"Olyan vírusredetű betegségeket hoznak magukkal, mint a nílusi láz, ebola és a többi, aminek nincs gyógyszere." 

"Sokak szerint szélsőséges, de mindenképpen egy nagyon markáns liberális néztrendszert próbálnak ránkerőltetni, az Európai Unióra és az európai államokra, amelynek sarokpontjai például, adott esetben a drogliberalizáció, a melegházasság előmozdítása, és hát természetesen a férfiak és a nők egyenjogúsítása."

"Brüsszeli kollégák szerint ott már a nőket nem szabad az ajtóban előreendedni, mert az a gender-elméletnek és a diszkrimináció tilalmának már nem felel meg."

"Tudmásom szerint Spanyolországban a fiatalok között több mint 50%-os a munkanélküliség, ennek ellenére Merkelék nem azt mondták, hogy a spanyol fiatalokat hozzuk be, hanem nekünk sokkal jobbak a magukat szírnek mondók."

"Van olyan magyar honfitársunk, aki külföldről finanszírozott civil szervezet vezetőjeként Németországban azért lobbizik, hogy nekünk rosszabb legyen, és németországi cégek vagy akár a német kormányzat megbüntessen minket. Van ilyen honfitársunk. Meg szokták kérdezni, hogy mikor lesz már az, hogy hazaárulásért bárkit elítélnek? Mert ez mindenképpen súrolja ezt a kategóriát."

Ilyen és számos más arcpirító, zsigeri érzésekre ható hazugság után csak azt kérdeztem: Lomnici úr! Nem ég az arca egy ilyen náci propaganda után? 

Válaszul a lelkes fideszes rajongók megrugdostak, meglökdöstek és leköcsögöztek.

Az Együttnek van programja arra, hogy újra normális hellyé tegye Magyarországot, és benne Pécset és Baranyát is!

————————

Kiszámoltuk, mennyit loptak Orbánék 2010 óta:
https://ellopottorszag.egyuttpart.hu/

Klassz lenne, ha csatlakoznál hozzánk.
http://egyuttpart.hu/csatlakozz/

Vagy ha támogatnád a munkánkat!
http://egyuttpart.hu/tamogass/ 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berkeczbalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr9813782826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása