Berkecz Balázs blogja

Itt a hangfelvétel Kovács Zoltán kormányszóvivő xenofób beszédéről

2015. december 01. 09:47 - BerkeczBalazs

Nem csak Szentgotthárd polgármestere ragadtatta el magát azzal, hogy Európa menekült- és biztonságpolitikájával kapcsolatban alaptalanul vádaskodjon és idegengyűlölő konteót terjesszen. Ahogy néhány napja már megírtam: Kovács Zoltán, az Orbán-kormány hivatalos kommunikációjáért felelős kormányszóvivő is erősen elragadtatta magát Komlón, ahol november 27-én egy zártkörű menekült-ellenes fórumot tartott, ahová egy szimpatizánsunk is bejutott és rögzítette az ott elhangzottakat. A hangfelvételeket mindenki okulására közzéteszem.

kovacs_kont.png(eredeti kép forrása: nol.hu)

Kovács az alábbi linkeken elérhető hangfelvételek tanúsága szerint többek között arról beszélt, hogy nem jó a viszonyunk Nyugat-Európával, ráadásul már Brüsszel európaisága is idézőjeles az ott élő muszlimok magas száma miatt, és szerinte cserben hagyták a hazai cigányságot azok az aktivisták, akik a menekülteket segítik. Kovács szerint hazugság, hogy Nyugat-Európában azoknak az embereknek az integrációja sikerült volna, akik az elmúlt évtizedekben, sőt bizonyos esetekben az elmúlt évszázadokban beköltöztek, miközben maga is egy szír bevándorló fia által felépített informatikai óriás laptopját használja. 

komlo_hang_1.png

komlo_hang_2.png

komlo_hang_3.png

Kovács Zoltán komlói fórumán ugyan azt a stupid, szégyenletes, xenofób, gyűlöleten alapuló, és emberi butaságra építő összeesküvéselméletes lózunggyűjteményt használta, mint aminek az eszköztárából Huszár Gábor, Szentgotthárd polgármestere villantott egy rémeset egy önkormányzati bizottsági ülésen.

A fideszesek vállalhatatlan kijelentésekei nem maradhatnak következmények nélkül!

Kovácsnak, Huszárnak és az efféléket védelmező Fidesz-alvezér Kósa Lajosnak sincs keresnivalója a közéletben, hiszen a mondandójukat közfeladataik ellátása közben tették, ezért nem állja meg a helyét az a hazug érvelés, hogy magánemberként a magánvéleményüket hangoztatták.

Mi az Együttben elutasítjuk a hazug, kizárólag a gyűlölet szítását célzó megnyilvánulásokat, amelyek csak arra jók, hogy tovább élezzék a feszültséget Európa, a muszlim közösségek és a hazánk között.

Mi az Együttben a józan középút hívei vagyunk, ezért az elmúlt hónapok elhibázott kormányzati kampánya helyett már idén augusztusban olyan négy pilléren nyugvó cselekvési tervet javasoltunk, amely hosszú távon is megoldást hoz, amely megoldási javaslat szakszerű és nem magányos, nemzetállami válasz, hanem közös, európai.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berkeczbalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr218129378

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Berkecz Balázs nem jobb a kuruc.info-nál 2015.12.01. 21:21:54

Van egy mondás: Másik szemében a szálkát, maga szemében a gerendát se... Valahogy ez a baj a hazai baloldallal. Berkecz Balázs ugyanis láthatóan nem veszi észre, hogy semmivel sem jobb a kuruc.info legrosszabb formájánál. Sőt. Nagyságrendileg rosszabb....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása