Berkecz Balázs blogja

Rendkívüli segéllyel jár a prémium a fideszes városvezetőknek?

2017. december 04. 16:06 - BerkeczBalazs

Harkány város önkormányzata igen szürreálisan áll ahhoz a kérdéshez, hogy milyen munkáért milyen fizettség, és esetleg milyen prémium jár. Miközben rendkívüli támogatást, pénzügyi segélyt várnak az államtól, addig féléves prémcsit szavaztak meg a fideszes polgármesternek és szerény negyedévest plusz bért a hitlerező alpoginak.

baksai_index.png(fotó: youtube/belföldihírek/index.hu)

Idén szeptemberben még arról döntött a rozémanós Tiffán Zsolt utolsó bástyájaként elhíresült harkányi fideszes önkormányzat, hogy 20-25 millió forintot kérnek a Belügyminisztériumtól rendkívüli önkormányzati támogatás címén.

rot_kerveny.png

Majd november végén zárt ajtók mögött szavazta meg a "Döntés az Önkormányzat érdekében végzett munka értékeléséről és elismeréséről" szóló előterjesztést a harkányi fideszes többségű testület, amely ekként Baksai Endre Tamás polgármesternek 6 havi tiszteletdíjnak megfelelő plusz pénzt, kb. 3,3 millió forintot, míg a hitlerező, rogáni bizniszekben utazó Remmert Ferencnek 3 havi tiszteletdíjnak megfelelő prémiumot, cirka 1,2 millió forintot szavaztak meg az anyagi gondokkal küzdő város vezetői.

Ez több, mint pofátlanság. Meddig tűrik a harkányiak, hogy ilyen semmirekellő, pénzéhes trógerek vezessék a várost?

Az már csak hab a tortán, hogy a Fidesz 2013-ban pártszinten írta elő, hogy mértékletességet várnak a párthoz tartozó városvezetőktől, többekkel vissza is fizettették a jutalmakat. 

Harkány helyett az államnak eddig négy milliárd forint önkormányzati adósságot kellett átvállalnia, kíváncsi vagyok, hogy a pécsi fideszes városvezetéshez hasonlóan dilettáns, pénzkezeléshez nem értő harkányi vezetés mennyi mínuszt hozott eddig össze. Remélem egyszer ez is kiderül.

Az Együtt a kormányváltás után helyreállítja és átláthatóvá teszi a hazai önkormányzatiságot!

 

————————
Kiszámoltuk, mennyit loptak Orbánék 2010 óta:
https://ellopottorszag.egyuttpart.hu/

Klassz lenne, ha csatlakoznál hozzánk.
http://egyuttpart.hu/csatlakozz/

Vagy ha támogatnád a munkánkat!
http://egyuttpart.hu/tamogass/  

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berkeczbalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr2913425513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása