Berkecz Balázs blogja

Lopják a szabadságunk! Repüljenek!

2016. október 16. 17:39 - BerkeczBalazs

Hatalmas tömeg jött össze egy viszonylag rövid határidőn belül meghirdetett ellenzéki tüntetésre vasárnap délután a Szabad sajtó úton. Sőt, Juhász Péterék meghirdették a következő ellenzéki akciót is!

Egy ellenzéki számára szívet melengető volt, egy fideszes szemével feltehetőleg borzasztó lehetett látni: közel 15 ezer ember jött össze, hogy meghallgassa Hadházy Ákos (LMP), Jávor Benedek (PM), Hargitai Miklós (Népszabadság) és Juhász Péter (Együtt) felszólalását.

A beszédeket az alábbi videón mindenki megnézhet/meghallgathatja:

Juhász Péter beszéde végén meg is hirdette a következő nagy ellenzéki eseményt: mindenki személyesen hangos kifütyüléssel jelezze október 23-án délelőtt a Kossuth téren beszédet mondó, a Magyarországot Moszkva seggében elképzelő Orbán Viktornak, hogy nem hagyhatjuk ezt a történelmi bűnt elkövetni. Nem hagyjuk, hogy Orbán eladja az országot Putyinnak!

Nem hagyjuk! Én ott leszek!

tuntetes.png

Ha Neked sem tetszik a rendszer, akkor itt egy kis ráhangoló zene az október 23-i tüntetésre:

 

-----------------------------------
Klassz lenne, ha csatlakoznál hozzánk.
http://egyuttpart.hu/csatlakozz/
Vagy ha támogatnád a munkánkat!
http://egyuttpart.hu/tamogass/

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berkeczbalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr5911813481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása