Berkecz Balázs blogja

Mit tesz egy fideszes képviselő, ha hazugságon kapják?

2016. május 13. 08:15 - BerkeczBalazs

Tiffán Zsolt nagy nyilvánosság előtt hazudott a közösségi oldalán, amikor május 2-án azt állította, hogy aznap nyújtotta be Magyarország 2017. évi központi költségvetésének megalapozásáról szóló törvényjavaslathoz a módosító indítványát, holott a kretén Facebook-posztjairól elhíresült fideszes képviselő valójában csak május 12-én nyújtotta be ezt a javaslatot, ahogy ezt az általa is megosztott iromány fejléce is tanúsítja. Na, és mit tesz egy ilyen egyértelmű hazugságon kapott fideszes képviselő? 

tiffan_youtube.png(az eredeti kép forrása: youtube.com)

Azt írja a hazugságon kapott fideszes, hogy "Ne higgyenek a rémhíreket terjesztő kommunistáknak! Itt a bizonyíték,hogy ki hazudik,s hogy ki akarja átverni a harkányi embereket..."

Ne zavarjon meg minket Tiffán rémes helyesírása, mert most nem ez a lényeg, hanem az, hogy Tiffán saját hazugságát bizonyítja nyilvánosan, miközben azt kéri, hogy "Ne higgyenek a rémhíreket terjesztő kommunistáknak!" (Gondolom, hogy itt a bősz kommunistázást saját magára és a köz- és magánvagyont magának kommunizáló fideszesekre érti.)

Amúgy őszintén sajnálom, hogy szegény Tiffán Zsolt a harkányi önkormányzat által ingyen biztosított kisbusszal sem tudott felérni még az általa beharangozott május 2-án az indítványával az Országgyűlésbe. Persze az is lehet, hogy józan borosgazdánk vétlen ebben, és azok a gonosz rozé manók dugták el komisz módon egy dohos pince mélyére ezt a beadványt, hogy csak 10 nap késéssel, május 12-én tudott beérkezni a Parlamentbe...

tiffan_kamu.png

És sajnálom Tiffán Zsolt választókerületének Harkányon kívüli, országgyűlési képviselet nélkül maradt részét (173 települést a 174-ből), hiszen nekik nem szándékozik fejlesztési pénzt intézni az általuk megválasztott fideszes képviselő, aki a központi költségvetés jelenlegi vitájában csak Harkányt képviseli. Tiffánt nem ezért választották meg a szigetváriak, a siklósiak,* a szentlőrinciek, a sellyeiek, a sásdiak és a többi 168 község lakói, hanem azért, hogy őket is segítse, de Tiffán ezt jól láthatóan nem teszi. Tiffán Zsolt mondjon le, mert világos, hogy teljesen alkalmatlan képviselő feladatainak ellátására!

És sajnálom azokat is, akik eddig valamilyen a szociálpolitikai menetdíj-támogatásban részesültek, mert nem a stadionépítések vagy Orbán várbaköltözésének költségei terhére, hanem ezeknek a rászoruló embereknek a tömegközlekedésben eddig meglévő kedvezményének a terhére fejlesztené Harkányt Orbán kedvenc borosgazdája.

Csatlakozz, hogy EGYÜTT állítsuk meg ezeket az eszement fideszeseket! 

 

* UPDATE 

Ugyan Tiffán ezzel nem dicsekedett, de kiderült, hogy egy másik május 12-i indítványával Siklósnak is intézne egy Zenei Művészeti Centrum létrehozására 238 milliót, amihez a pénzt szintén a szociálpolitikai menetdíj-támogatásból venné el, plusz Vajszlónak is intézne 47 milliót egy tanuszoda építésére, amihez a MEHIB Zrt-től venné el a forrást. Mondhatni dicséretes, de 171 település még így is kimaradt a szórásból. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berkeczbalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr528712922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.