Berkecz Balázs blogja

Megüzentük Orbánnak!

2016. október 24. 07:34 - BerkeczBalazs

Minden fenyegetőzés és kordonozás ellenére több ezren üzentük meg füttyszóval Orbánnak, hogy elegünk van belőle és a bandájából. Még most is cseng a fülem, de folytatjuk!

Ugyan a köztévé mindent elkövetett annak érdekében, hogy a lehető legkevesebb szivárogjon be a közvetítésükbe a több ezer síp, és skandáló torok hangjából, de a helyszínen kifejezetten fülsüketítően hangzott a füttykoncert, amelyet "Orbán takarodj"", "Börtönbe!" és "Maffia" skandálás tett még markánsabbá. A helyszíni videóközvetítésemből jól érzékelhető, hogy milyen volt a hangulat a Kossuth téren, nekem még most is cseng a fülem.

Azonban Orbán és bandája mindent megtett azért, hogy minél több embert elriasszanak a tüntetéstől: Németh Szilárd például garázdaságra való felbujtás bűncselekményével riogatta az embereket, ami olyan szintű hazug aljasság, hogy anno még egy '56-os ÁVO-s is megirigyelhette volna ezt a teljesítményt. 

A Kossuth tér dupla kordonnal való elzárása viszont arra utal, hogy Orbánnak rendesen tele lehetett a gatyája már a füttykoncert hírétől is, ahogyan a rasszista tróger haverja, Bayer is elbújt Pécsett a barátságosan zenélő tüntetők elől, úgy próbált Orbán is mindenkit kizárni az államinak meghirdetett rendezvényről.

Juhász Péter például hiába rendelkezett olyan karszalaggal, amivel a bejuthatott volna a kordonokkal és biztonsági őrök ezrével védett Kossuth tér közelébe, mert már az Országház előtti tér északi szélén egyértelművé tették, hogy ő persona non grata az állami ünnepségen. Az általam rögzített videón látható és hallható az egész abszurdisztáni jelenet.

Juhász Péter nem, de az Együtt elnökségének minden más tagja bejutott a Kossuth térre - cselesen egy másik bejáraton, egy nagyobb csoport közepén.

img_2464.JPG

A viszontagságok ellenére biztosan sikerült maradandó emlékeket hagynunk a beszéde közben zavartan tikkelő Orbán Viktorban, aki ahogyan tavalyi pécsi megzavarása idején sem bírta ki, hogy ne szóljon be, most a fütyülő és skandáló tömeget nemes egyszerűséggel lekommunistázta, illetve az ördöghöz hasonlította, pedig a körülöttem álló tiltakozók többsége gyerek volt a rendszerváltás idején, miközben Orbán a Kommunista Ifjúsági Szövetség tagjaként ábrándozott arról, hogy kitörjönaz őt rendszeresen megverő apja, és a felcsúti lét valóságának szorításából. A fütyülő tömeg ördöghöz való hasonlításának megfejtését pedig meghagynám egy pszichiáternek.

Akármilyen lelkiállapotban is van Orbán, az a rossz hírem van számára, hogy folytatjuk: legközelebbi nyilvános szereplésén is jól láthatóan és hallhatóan ott leszünk, mert minden egyes füttyszó szög a politikai koporsójába, miközben zene a mi füleinknek!

folytatjuk.png

UPDATE: itt a 168 Óra vágatlan videója, ami egyértelműen cáfolja a jobboldali szennylapok hazugságait a Himnusz állítólagos kifütyüléséről. 

-----------------------------------
Klassz lenne, ha csatlakoznál hozzánk.
http://egyuttpart.hu/csatlakozz/

Vagy ha támogatnád a munkánkat!
http://egyuttpart.hu/tamogass/

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berkeczbalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr3811833617

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csepregi János: Vérre szomjaznak a boldogtalan nyugdíjasok 2016.10.25. 11:32:54

  Ma Magyarországon a politikai rendezvények szempontjából leginkább mozgósítható csoport a nyugdíjasoké. Persze fontos, hogy a fiatalabb generációknál jelentősebb élettapasztalattal rendelkezők is elmondják véleményüket, aktívak maradjanak a társad...

Trackback: Pártállam régen és ma is 2016.10.25. 08:46:24

A pártállam fő jellemzői ugyanazok 1989-ben és ma is. Nem nyilvános az ügynöklista. A pártvezetés urizál. A kormány tele van MSZMP-sekkel. Az M1 tévécsatornát a Pártból irányítják. Moszkva az Moszkva. Zárva vannak a boltok vasárnap.  

Trackback: Legnagyobb hazai liberális 26 éve Orbán Viktor 2016.10.25. 08:46:03

Orbán Viktor 1992 és 2000 között a Liberális Internacionálé tagja és alelnöke volt. A mikor a liberálisokat szidják, akkor őt szidják főként. Ha a balliberálisokat, akkor meg pláne, mivel Kommunista Ifjúsági Szövetség titkára is volt azt megelőzően.

Trackback: Ügyes és korrekt 2016.10.25. 08:45:14

"Nem csak szegény migránsokat, hanem gazdag migránsokat sem akarjuk, hogy Magyarországra telepítsenek (...) se szegény terrorista, se gazdag terrorista ne jöjjön, se Juncker se Rogán ne tudjon bevándorlókat betelepíteni az országba."

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása