Berkecz Balázs blogja

Az AIDS-es nigériaiakkal rémisztgető ifj. Lomnicinál nagyobb a baj, mint hittem

2018. március 31. 10:27 - BerkeczBalazs

A Nigériai Szövetségi Köztársaság Budapesti Nagykövetsége nyilvános állásfoglalásban cáfolta a náci propagandát terjesztő ifj. Lomnici Zoltán Kozármislenyben elmondott hazug állításait, miszerint "Nigéria lakosságának több mint 80%-a, legalább 100 millió ember AIDS-es, vagyis a megerőszakolt svéd lányok közül 5-ből 4 elkapta a HIV-fertőzést, illetve az AIDS-et." Lomnici reagált a nigériai nagykövet cáfolatára, de ettől csak nagyobb lett a baj.

lomnici_hoppal_1.png

Mint emlékezetes egy március 26-i kozármislenyi hoppálpéteri keretek között zajló fideszes fórumon közel másfél óra tömény gyűlöletet adott elő goebbels-i mélységekben Lomnici Zoltántól, plusz a végén belémrúgtak és leköcsögöztek a fideszes szimpatizánsok. 

Lomnici egy fideszes kötődésű onkológusra, Kásler Miklósra hivatkozott, amikor nyilvánvalóan hazug és hamis állításokat tett Nigériával kapcsolatban is (az ominózus rész 52 perc 30 mp-nél hallható az általam rögzített videóban). 

Ezt a goebbelsi-i stílusban átadott náci propagandát cáfolta Dr. Eniola Ajayi, a Nigériai Szövetségi Köztársaság nagykövete a követség Facebook-oldalára kitett közleményében:

“Az Egészségügyi Világszervezet (WHO), illetve az UNAIDS 2016-os adatai szerint megközelítőleg 3,2 millió nigériai él HIV-fertőzéssel. Ez a szám Nigéria teljes lakosságának 1,7%-a, szemben a Kásler úr által említett 80%-al.”

“Teljességgel abszurdnak, meggondolatlannak, könnyelműnek és sértőnek ítéljük, hogy Kásler és Lomnici urak ellenőrizetlen adatokat használnak a magyar közvélemény Nigériáról alkotott képének befolyásolására, ezzel saját propagandacéljaikat szolgálva.

A leghatározottabb tiltakozásunkat fejezzük ki az országunkról és annak helyzetéről alkotott állásponttal kapcsolatban és követeljük, hogy Kásler és Lomnici urak vonják vissza az állításaikat.” 

Vagyis a nagykövet nem egy a Nigéria-szakértőnek nem nevezhető, a konkrét témában szakértőnek nem tekinthető, de nettó orbánista orvosra hivatkozott, hanem két világszervezet, a WHO és az UNAIDS adataira, viszont így reagált Bayer Zsolt gyűlöletgyáros hasonszőrű haverja, ifj. Lomnici a nagykövet cáfolatára:

A Magyar Nemzet hazafias felbuzdulásból tette közzé a nigériai nagykövet levelét, amelyben vitatja az ország AIDS fertőzöttségére vonatkozó általam közzétett adatokat. Kis spéttel a 444 is átvette a baráti sajtó állításait. A dolog lényege, hogy a nagykövet szerint Nigériában csupán 3,2 millió ember HIV fertőzött, és ez arányaiban jóval kisebb mint az általam közölt adat. Ez tényleg nagyon megnyugtató.

Azt persze a Magyar Nemzet kezdetben diszkréten kezelte, hogy az általam közölt adat, melyet felolvastam Kásler Miklós Széchenyi-díjas egyetemi tanártól származnak.

A kutatások szerint nem Wiston Churchilltól, hanem Joseph Goebbelstől származik az az idézet, mely szerint: "Csak azt a statiszikát hiszem el, amit én magam hamisítottam".
Felhívom a Magyar Nemzet figyelmét, hogy ez is idézet...

A kérdés tehát, kinek higgyünk inkább, a nemzetközi hírű tudósnak, vagy a nagykövetnek. Ezt talán bízzuk az olvasók bölcsességére. 

Nem lennék meglepődve, ha ilyen súlyos gondolatmenetek cikáztak volna a náci jogász Roland Freisler fejében is akkor, amikor a hitleri Népbíróság elnökeként és a Birodalmi Igazságügyi Minisztérium államtitkáraként kirakatperek során ítélte el a náci diktatúra ellenségeit. Freisler szintén gyakran sértegette és megalázta az ellenfélként kezelt vádlottakat, a bírósági tárgyalásokat erőszakosan vezette.

Ez úton tájékoztatom az ellenségeinek megfigyelésével és megtorlással riogató Orbán kis kegyencét, ifj. Lomcici Zoltánt, hogy a gyűlöletgyártás, az ellenfelek démonizálása és lenézése mindig tragikus véget ér. Roland Freisler például úgy nyerte el méltó és sorsszerű büntetését, hogy a bíróság égő épülete ráomlott, aminek következtében a náci jogász szörnyethalt.


Nem hagyhatjuk, hogy Orbán és kegyencei tovább dúljanak hazánkban, ezért április 8-án együtt, békésen és demokratikus keretek között kell elzavarnunk a goebbels-i gyűlöletpolitika hazug apostolait, Orbán Viktort, Hoppál Pétert és az őket kiszolgáló gyűlöletgyárosokat.

Az Együttnek van programja arra, hogy újra normális hellyé tegye Magyarországot, és benne Pécset és Baranyát is!

 

————————

Kiszámoltuk, mennyit loptak Orbánék 2010 óta:
https://ellopottorszag.egyuttpart.hu/

Klassz lenne, ha csatlakoznál hozzánk.
http://egyuttpart.hu/csatlakozz/

Vagy ha támogatnád a munkánkat!
http://egyuttpart.hu/tamogass/ 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berkeczbalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr1413796190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása