Berkecz Balázs blogja

Mije keményedik az ellenzéki sajtótól a Fidesz képviselőjének?

2018. február 11. 10:04 - BerkeczBalazs

A tiffánzsoltok, bayerzsoltok és fodoribolyák fideszes világában biztosan komoly fegyvertény lehet, ha valakinek keményedik valamije az egyre szűkülő térben mozgó ellenzéki sajtó létezésétől.

hari_kepviselok.pngA kép forrása: Facebook

Hári Józsefnek, a Fidesz pécsi önkormányzati képviselőjének és a Pécsi Tudományegyetem Sportirodája vezetőjének - saját bevallása szerint - a széklete keményedik az ellenzéki sajtótól. Gratulálok...

A csőlátás kezeléséről írott szösszenetét a Pécsi Stop szúrta ki

ha_ri.jpg

Gondoltam én is megnézem, hogy Hárinál sikerült-e a csőlátást gyógyítani, hiszen egy gyógymód akkor lehet sikeres, ha valakinél már használt. Hári a jelek szerint a Habony-Mészáros-Vajna triász által fideszes lopott pénzből üzemeltetett büdös kanálisokból gyakorolja a csőlátást, vagyis nem sikerült meggyógyulnia ebből a betegségből.

Amúgy a Hári oldalán feltolult ellenzéket ekéző posztok közül nekem az az üde színfolt a kedvencem, amelyben egy pöttyös esernyő formájú virágtartó fotóját osztotta meg Hári képviselő, és a kommentekben jelzi Fodor Ibolya, hogy ők is szeretének egy ilyet. Remélem megkapják. 

Nem mellesleg Hári volt az egyik elkövető, aki 2014 szeptember végén, az önkormányzati választási hajrában a Fidesz-KDNP pécsi kertvárosi kitelepülésén fröccsel kínálta az arra érkező választókat, érdeklődőket, többségükben hajléktalanokat, miközben a pécsi városvezetés rendeletben tiltja az alkoholfogyasztást, illetve a fedél nélkülieket rá két napra tiltották ki Pécs több közterületéről.

Hári amúgy a Kulturális és Köznevelési Bizottság tagja is, gondolom ez a szellemi nívó kell ahhoz, hogy a Fidesz-KDNP színeiben valaki labdába rúghasson. Nem mellesleg a volt fideszes, hazaárulózó, fenyegetőző, sikkasztás bűntettében bűnsegédként elítélt Fodor Ibolyát javasolta a Pécsi Értéktár Bizottság új tagjává választani Páva Zsolt, Pécs polgármestere tavaly...

ha_ri_2.png

Az Együttnek van programja arra, hogy újra normális hellyé tegye Magyarországot, és benne Pécset és Baranyát is!

————————

Kiszámoltuk, mennyit loptak Orbánék 2010 óta:
https://ellopottorszag.egyuttpart.hu/

Klassz lenne, ha csatlakoznál hozzánk.
http://egyuttpart.hu/csatlakozz/

Vagy ha támogatnád a munkánkat!
http://egyuttpart.hu/tamogass/  

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berkeczbalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr7013655086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása