Berkecz Balázs blogja

Trócsányi miniszter felesége az orbáni gőg új mintaképe

2017. augusztus 18. 10:35 - BerkeczBalazs

Trócsányi miniszter házánál tüntettek a devizahitelesek, amikor a 'gazságügyi miniszter felesége leslagozta őket. Trócsányiné hozta a CÖF-ös hisztik mélységeit, ezzel az orbáni gőg új mintaképe lett.

trocsanyine.png

Amint arról a 12.kerulet.ittlakunk.hu beszámolt: a napokban ismét tüntettek a "Nem adom a házamat" mozgalom aktivistái, a "sárgapólósok", a Mártonhegyi úton, Trócsányi László igazságügy-miniszter házánál. A csoport főleg olyan devizahiteleseket tömörít, akik az általuk fölvett devizahitelek jelentősen megemelkedett törlesztőrészleteit képtelenek visszafizetni a bankoknak. A csoport egyik szóvivője Trócsányit megalkuvó, népét eláruló értelmiséginek, illetve bankárminiszternek nevezte.

Tórcsányi felesége, aki a kertben öntözött, a slagot esetenként az utca felé irányította és lefröcskölt néhány tüntetőt. Ebből aztán heves szóváltás alakult ki, amit a tüntetők meg is örökítettek. A miniszter felesége például azt kérdezte az egyik leslagozott hölgytől - miután a tüntető számon kérte őt a pofátlan locsolásért -, hogy "esőben mi történik magával" majd azt javasolta, hogy menjenek vissza ahhoz, aki fizeti őket.

Szegény Trócsányiné abban szocializálódott az egyik legtehetségtelenebb igazságügyi miniszterként ténykedő férjével, hogy valaki csak akkor tesz valamit, ha fizetnek érte. És úgy gondolja, hogy a NER egyik díszhuszárja feleségeként ordináré módon slaggal fröcsölhet le bárkit közterületen, ha neki úgy tetszik.

Ez az alpári gőg szűrődik át a rezsim minden ténykedésén. Akkor is, amikor cöfösnénik, rezsiszilárdok és bayerzsoltok harcolnak az éppen habonyilag kipécézett álellenséggel, és akkor is, amikor az Orbán-rezsim intézményesítve próbál eltiporni egyetemet, médiát, önkormányzatiságot, civileket és bárkit, aki fennakad a putyini mintára épülő diktatúra szűrőjén.

De elég volt Orbán és maffia-kormánya elnyomásából, találkozzunk augusztus 20-án 16 órakor a Szabad sajtó útján, hogy együtt üzenjük meg az Orbán-rezsimnek: nem adjuk a függetlenségünk és nem hagyjuk, hogy tovább lopják a közös jövőnket!

 

————————
Kiszámoltuk, mennyit loptak Orbánék 2010 óta:
https://ellopottorszag.egyuttpart.hu/

Klassz lenne, ha csatlakoznál hozzánk.
http://egyuttpart.hu/csatlakozz/

Vagy ha támogatnád a munkánkat!
http://egyuttpart.hu/tamogass/  

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berkeczbalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr2312754866

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Bírói önkényuralom kialakulása 2017.08.18. 19:26:44

Ha a hatalomnak nincs semmilyen kontrollja, illetve csak is saját maga, akkor a rendszer törvényszerűen önkényuralomba torkollik. - Bírói Önkény Ellen mozgalom

Trackback: Bírói Önkény Ellen mozgalom Kisokos 2017.08.18. 19:25:15

A  bírói önkény és a bírói bűnözés társadalmunk legveszélyesebb  problémája.  Hazánkban nem csak a papok, bankok, a politikusok,  gázszolgáltatók, de a bírók és a bíróságok is nagyon elkurvultak.   Magyarországon a törvénykezés és a bírósági gyakorla...

Trackback: Augusztus 20-i hazugságok 2017.08.18. 19:23:34

Nem csak Gyurcsány öszödi beszéde óta tudjuk, hogy az állam hazudik. Ünnepek és történelmi tények tekintetében különösképpen nagyokat. Egy országot megvezetni, mindig is megérte. Humorosan fogalmazva, a kormány szerint az Államunk olyan jó állapotban v...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása