Berkecz Balázs blogja

Vigyázat, hazugság!

2017. április 09. 07:44 - BerkeczBalazs

A Fidesz telepakolta az országot hazug óriásplakátokkal és álközérdekű levelekkel. Vigyázat, hazugság! Európa mi vagyunk! 

Szent István óta Európába tartunk, most végre ott vagyunk. Nem az elképzelt világok legjobbika a mostani Európai Unió, de a létező struktúrák egyik legélhetőbb, legsikeresebb változata. Úgy tűnik hogy Orbán mégis elhagyná ezt a közösséget Putyinért, de ha csak ő és maffiózói akarnának ott smúzolni, az nem lenne annyira izgalmas, de ezek a fideszes trógerek egész hazánkat akarják Moszkva elszabott, leharcolt nyugati fióktelepévé tenni. (Milyen érdekes, hogy a kormány hivatalos nemzeti konzultációs weboldalának forgalmát mérő és a látogatókról mindenféle statisztikai adatot gyűjtő eszközt egy kód tanúsága szerint egy orosz cégtől szerezte be a kormány.)

Hogy miért nyallint be az oroszoknak a ruszkik haza ethoszával népszerűvé vált Orbán és az ő Fidesze? Mert nekik csak a hatalom és a pénz számít. Nézzük csak meg - ahogyan a SlejmShownál is fogalmzatak -, hogy a Fidesz miként alakult át 1990 és 1998 között: a demokratikus, mozgalmi jellegü pártból miként lett egy központosított politikai gépezet, a liberális elveket valló politikusok hogyan fordultak a keresztény-konzervatív frázisok felé, valamint Simicska Lajos vezetésével hogyan épült ki a párt gazdasági háttérbirodalma. Azaz: Orbán Viktor a radikális ellenzéki vezérből hogyan, milyen körülmények között és kompromisszumok árán lett 1998-ra a magyar jobboldalt vezető miniszterelnök, majd 2017-re - strómanjain keresztül - az ország leggazdagabb embere.

Ha sikerült ezt átgondolni, akkor Hofi Géza szavaival fogalamzva megállapíthatjuk, hogy ezekhez képest a ház nélküli csiga gerincoszlop... 

Ennek a Nyugat-ellenes, putyinista, illiberális politikát jelenti a Lex CEU és a civilek vegzálását jelentő újabb törvénytervezet is. Ez a fideszes politika csak Putyin és Orbán érdekét szolgálja, amely csak lecsúszásba, szegénységbe és elnyomásba taszítja Magyarországot! Ezt bizonyítja a Freedom House legfrissebb jelentése is, amely szerint ismét romlott Magyarországon a demokrácia minősége, valamint a média függetlensége és a civil társadalom állapota is.

Mi az Együttben továbbra is kimondjuk az igazságot, és küzdünk az igazságtalanságok ellen. Nem hagyhatjuk, hogy a Fideszesek az elévülési időre hivatkozva megússzák, hogy éveken keresztül meglopták a magyar embereket!

Kidolgozott javaslatunk van arra, hogyan számoltatjuk el a fideszes oligarchákat, Orbán Viktort és legszűkebb érdekkörét, amiért szervezetten rabolták ki hazánkat.

Kormányváltás után visszavesszük a törvénytelenül, illetve joggal való visszaéléssel szerzett vagyonokat, jóvátételi adót fizettetünk az oligarchákkal és kárenyhítést juttatunk a rezsim áldozatainak.

Mindenki írja alá az internetes petíciót, amit azért indítottunk, hogy Áder János köztársasági elnök ne írja alá a CEU-t ellehetetlenítő törvénymódosítást és ne rendelje el annak kihirdetését.

vigyazat_hazugsag.png 

UPDATE: Egészen felháborító, hogy a milliárdokból folytatott hazug, nemzeti konzultációnak csúfolt kampánynak még a logója sem eredeti, ugyanis azt a jelek szerint az AdBlock nevű alkalmazástól lopták. Orbán Viktor és kormánya Magyarország szégyene. Lopnak ezek mindent, ez már kleptománia... 

kleptomania.png

-----------------------------------
Klassz lenne, ha csatlakoznál hozzánk.
http://egyuttpart.hu/csatlakozz/
Vagy ha támogatnád a munkánkat!
http://egyuttpart.hu/tamogass/ 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berkeczbalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr1612411169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása