Berkecz Balázs blogja

Nemzetközi "siker": már Kínában is orbáni módszereket másolnak

2016. november 19. 08:55 - BerkeczBalazs

Biztosan sokan emlékeznek még arra a szégyenre, amikor cirka két tucat nagydarab kopasz állta el a Nemzeti Választási Iroda bejáratát, és emiatt nem tudta időben benyújtani Nyakó István a vasárnapi boltbezárós népszavazásról szóló kérdését. Valami hasonló játszódott most le Kínában. Méghogy nem működik a keleti nyitás...

Mint ismeretes, idén február 23-án történt a történelem egyik legjobban dokumentált választási csalása az NVI-nél, amikor egy osztag kopasz bunkó megakadályozta, hogy valaki a választási törvényben foglalt jogával éljen. Hiába van rengeteg jó minőségű fotó és videó rendőrség augusztus 17-én megszüntette a nyomozást a választási irodánál történt bűncselekmény kapcsán. 

Döbbenetes módon Kubatov Gábor és csapata ezt a súlyos gazságot is megúszta, mi pedig most már biztosak lehetünk abban, hogy nem lehet 2018-ban szabad és független választás, hacsak nem lesz addig forradalom. Emlékeztetőül érdemes megnézni az index.hu videóját a februári szégyenletes esetről.

És itt a BBC pénteki videója Kínából, ahol feltehetőleg civil ruhás rendőrök orbáni módszerekkel állták el a BBC stábjának az útját, akik egy - a kommunista Kínában szokatlan módon - függetlenként induló jelölttel szerettek volna interjút készíteni a házában. 

Elég nagy szégyen, hogy a demokrácia és az emberi jogok egyik mélypontját jelentő Kínában pörgő képsorokhoz hasonló megelevenedhetett Magyarországon is, de még nagyobb szégyen, hogy ennek ugyanúgy nincs következménye, ahogyan a kommunista Kínában sem lesz a BBC stábjával és a képviselő-jelölttel történt döbbenetes eseményeknek semmilyen következménye.

Orbánisztánban ugyanúgy nincs következménye Rogán belvárosi és keleti üzleteinek, mint ahogyan éppen elsikálják Tarsoly ügyét, ahogyan nem indul nyomozás a fideszes maffia egyetlen más ügyében sem, úgy és ahogyan maradt bőr Lázár János képén, miközben kitüntette a bunkó és xenofób Bayert.

Sajnos van még egy rossz hírem: soha nem tudhatjátok kedves "nempolitizálok", "hallgatniarany" és "mindegykilopkormányon" honfitársam, hogy ti mikor kerültök a Fidesz célkeresztjébe, de ne tévedjetek, addig lesz Magyarország helyett Orbánisztán, amíg ti nem külditek el őket. És ha nem külditek el őket, akkor nem csak Nyakót fogják megakadályozni a kubatovisták a joggyakorlásban, de a ti házatokhoz majd ugyanúgy kimehet a civil ruhás rendőr választások előtt, mint Kínában. 

Lehet szidni a töketlen ellenzéket, lehet várni az orbánváltó messiást, de semmi nem fog változni addig, amíg ti magatok nem tesztek érte, amíg meg lehet csinálni különösebb ellenállás nélkül magánnyugdíj lenyúlását és a nyugdíjrendszer szétverését, a közoktatás tönkretételét, a rendvédelmiseg kisemmizését, a rokkantak lenullázását, a Kubatov-listás választási csalásokat, a földrablást, a trafikbotrányt és még hosszan sorolhatnám.

De - Babits Mihállyal szólva - "böjt s jámborság néked mint a pélva, mert vétkesek közt cinkos aki néma."

Orbán és strómanjai, valamint a fideszes kiskirályok és helytartóik határtalan arcátlansággal és gátlástalansággal harácsoltak össze olyan média egyeduralmat és gazdasági háttérhatalmat, amelyet gyengébb banánköztársaságokban csak szemlesütve merne vállalni bárki, de a világon sehol sem tartanak örökké az ilyen monolit, hazug populista rendszerek, Orbán rendszere is bukni fog és az igazságtételt senki sem kerülheti el.

Mi az Együttben nem felejtjük el az Orbán-rezsim bűnöseit és bűneiket, és a rezsim bukása után jóvátételi adót kell fizettetni mindazokkal, akik az Orbán-rezsim kedvezményezettjeiként tisztességtelenül jutottak vagyonhoz, állami közbeszerzésekhez, uniós pályázatokhoz.

Mi az Együttben nem ülünk a fenekünkön, november 20-án vasárnap 16 órakor emléktáblát helyezünk el Budapesten, az Aulich utcában azon a helyen, ahol évek óta intézik az üzletet Rogán, Habony, és a többi Orbán-pribék. Ne légy néma, ne légy cinkos, gyere te is!

aulich.png

------------------------------

Gyere tüntetni!
https://www.facebook.com/events/1613026895669427/
Klassz lenne, ha csatlakoznál hozzánk.
http://egyuttpart.hu/csatlakozz/
Vagy ha támogatnád a munkánkat!
http://egyuttpart.hu/tamogass/
 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berkeczbalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr5211973058

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Vonattal a belvárosba! 2016.11.20. 11:23:23

Szeretnél 17 perc alatt Pesterzsébetről közösségi közlekedéssel a belvárosba jutni? Szeretnél Dunavarsányból, Délegyházáról vagy Dunaharasztiból annyi idő alatt tömegközlekedéssel bejutni Budapest centrumába mint a többiek autóval? Akkor írd alá a pet...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása