Berkecz Balázs blogja

A fideszes droidok országgyűlése

2016. október 12. 08:11 - BerkeczBalazs

Még mindig tart az értelmiségi lamentálás, ha valaki felveti, hogy Magyarországon diktatúra van-e. Szerintem nem kérdés, de a hazugságon kapott Rogán luxus helikopterezése utáni fideszes képviselői megszólalások minősítik leginkább azt az emberi, erkölcsi és politikai posványt, amelyből Orbánék rendszert csináltak.  

Nézze meg mindenki ezeket a megszólalásokat és a hozzájuk társuló nonverbális kommunikációt, mert mindent elmondanak Orbán rendszeréről és annak erkölcstelenségéről.

A korábban luxusbaloldalazó fideszesek szerint egy luxusfideszes rongyrázása magánügy. Kósa Lajosnak 2014-ben belefért, hogy Dubajból Új-Zélandra repüljön egy Rolling Stones koncertre a titkárnőjével és Halász János kollégájával, Kósa ennek megfelelően megengedő Rogánnal, mert szerinte a magánszféra attól magánszféra, mert magánszféra. Halász pedig válaszra sem méltatta az őt kérdező újságírót.

Czunyiné Bertalan Judit, a pedagógusok néhai réme, már egy kicsit óvatosabb volt, ő azzal próbált elszaladni a kérdés elől, hogy nem szokott híreket kommentálni, az a sajtó dolga, majd egy újabb újságírói próbálkozást azzal zárt le, hogy nem gondol erről semmit.

A békési fideszes kiskirály Simonka György szerint pedig nem őt kellene megkérdezni, hogy mit gondol elvtársa életviteléről, hanem az érintettet, Rogánt. Nyitrai Zsolt hasonló tereléstechnikát választott. Turi-Kovács Béla szintén, és azt is elárulta, hogy ő nem helikopter-szakértő.

Az örökké gondterhelten lekezelő Harrach Péter szerint pedig nem is komoly kérdés Rogán helikopterezését firtatni. 

A Rogánnal nem túl jó viszonyt ápoló Lázár János fegyverhordozója, Csepreghy Nándor beszélt egyedül őszintén az Orbán-rezsim lényegéről: szerinte az ügyről és annak lehetséges következményeiről a miniszterelnököt, vagyis Orbán Viktort kell megkérdezni.

Nyílt titok, hogy Orbán sakkban tartja a saját embereit is, ma már senki nem tudhatja helyben és egy kormányzati szinten sem, hogy mikor repül. Ha nem hajol meg elég mélyen, ha nem olyan lelkes egy-egy pillantása, mint ahogyan a kedves vezető elvárja, akkor lehet, hogy holnap már nem lesz benne a pixisben. Ha pedig szembeszegül, akkor könnyen mutathatnak neki egy olyan dossziét, amelynek tartalmából egy-két hétig élne a hazai ellenzéki sajtó.

Viszont a rezsim nem működne a még nem teljesen befejezett diktatúra tégláit jelentő fideszesek nélkül, ezért Orbántól való félelmük nem fog érdekelni senkit akkor, amikor elérkezik a jelenleg még késő, de egyszer biztosan elérkező számonkérés. Hiszen elsősorban a fideszes képviselők, polgármesterek és önkormányzati képviselők a felelősek azért, hogy Orbán és köre ilyen társadalmi viszonyok közé taszíthattak valamennyiünket és tehették tönkre a gyermekeink holnapját is.

Igen, most is arról a fajta kapzsiságról és igen egyszerűen átlátható szimpla emberi és politikainak nevezett törzsi érdekek mentén működő aljasságról írok, ami alapján gátlástalanul írhatnak át a fideszes képviselők minden jogszabályt kizárólag a saját érdekeiknek megfelelően, és így szó nélkül el lehet lopni a nyugdíjkasszát, a magyar földet, a dohányárusítás jogát, a befizetett adóforintokat valamint az unió euró milliárdjait… És ehhez a Rogán ügyében is sunnyogó képviselők, még tapsolni is tudnak.

Mi azonban nem felejtünk, az Együtt a rendszerváltás után visszaveszi az ellopott, elherdált állami vagyont és Orbánisztánból együtt, közösen fogunk európai Magyarországot teremteni!

 

-----------------------------------
Klassz lenne, ha csatlakoznál hozzánk.
http://egyuttpart.hu/csatlakozz/
Vagy ha támogatnád a munkánkat!
http://egyuttpart.hu/tamogass/

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berkeczbalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr4511790843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása