Berkecz Balázs blogja

A Fidesz országgyűlési képviselője által felhergelt választók már akasztanának is (engem)

2015. szeptember 20. 09:21 - BerkeczBalazs

Mélyen lement kutyába Tiffán Zsolt a Fidesz Baranya megyei elnöke, miniszteri biztosa és országgyűlési képviselője. Orbán kedvenc borásza azon akadt ki, hogy ellátogattam Beremendre és leírtam a tapasztalataimat. A Facebook oldalán úgy fogalmazott, hogy szerinte ez hazaárulás, amiért börtön járna, de az egyik rajongója már akasztana is (engem). Az egyik kommentelő a Bajnai Gordonnal közös képemet rakta ki kommentbe azzal, hogy "Aki látja, saller, nosza!". Az MTI horvátországi tudósítója, Andócsi János is beszállt a beszélgetésbe, neki Garzó Gábor MigSzol aktivistával van baja, mert szerinte hazug módon túl jó színben tünteti fel a horvátokat. Ilyen a Fidesz által gerjesztett gyűlölet. Szégyen. Orbán és Tiffán szégyene.

kepernyofoto_2015-09-19_22_51_09.png

Tiffán Zsolt szokásához híven hazudik, amikor azt állítja, hogy kárhoztatom a magyar rendőröket, mert az ominózus blogbejegyzésemben arról írok, hogy a rendőrök és katonák többsége tisztességgel végezte a feladatát, volt aki kérésemre vizet adott, hogy egy elájult kisbabának és anyukájának tudjak segíteni. De arról is beszámoltam, hogy volt ott egy rendőr, aki a következőket mondta pénteken a fülem hallatára három várakozó buszsofőrnek: "Hamar meg lehetne oldani ezt a problémát, magukat hermetikusan bezárnánk a sofőrfülkébe és hátulra bedobnánk ezeknek egy kis ciánkálit." Szégyen, hogy ilyen ma Magyarországon egy rendőr szájából elhangozhat.

Tiffán szerint börtön járna az általa hazaárulásként értékelt beremendi beszámolómért, amivel szépen felhergelte a rajongóit is, akik jobb esetben megvernének, de van aki simán csak felakasztana.

kepernyofoto_2015-09-19_23_22_15.png

kepernyofoto_2015-09-20_8_13_51.png

kepernyofoto_2015-09-20_10_22_27.png

Az MTI horvátországi tudósítója, Andócsi János is beszállt a beszélgetésbe, neki Garzó Gábor MigSzol aktivistával van baja, mert szerinte hazug módon túl jó színben tünteti fel a horvátokat. A komment tanúsága szerint az MTI tudósító még priviben is levelezget a liebling fideszes OGY képviselővel, hogy egyértelműsítse Garzó "bűnét". Ilyen a független állami hírszolgálat.

kepernyofoto_2015-09-20_8_27_23_1.png

Tiffán Zsolt ideges, hiszen ahogy ő maga fogalmazott: Baranya, Tolna, Somogy környékén semmilyen fejlesztés nem zajlik, és amíg manapság Kelet-Magyarország és Észak-Dunántúl több tízezer munkavállalót foglalkoztató autógyárakat, üzemeket, autópályákat épít, addig a töketlenség és a gátlástalanság uralkodik a régióban. Nem sikerült neki, a Fidesz megyei elnökének semmit letennie az asztalra. Sőt, már Tiffán szerint is "táskahordozók világa lettünk" és ő azt is tudja kik osztják az észt és a lóvét a megyében az övéi közül, akik szerinte maffiózók.

Tudjuk, hogy Orbán menekültekkel kapcsolatos hisztériakeltése sem szól másról, mint a terelésről. Hermann Göring, a Harmadik Birodalom Hitler utáni második embere részese volt egy máig feldolgozhatatlan, szégyenletes és tragikus állami hisztériakeltésnek, amely kapcsán így fogalmazott: "Az embereket mindig könnyű a vezérek uralma alá hajtani ... Csak annyit kell tenned, hogy elhiteted velük, hogy támadás alatt állnak, el kell ítélned a pacifistákat, amiért hiányzik belőlük a hazafiság és mert veszélyeztetik az országot. Ez minden országban éppúgy működik." Sajnos Orbán Viktor, Lázár János és Tiffán Zsolt nyilatkozataiból, és az arra adott megdöbbentő reakciókból is látjuk azt, hogy működhet ez, ha hagyjuk. Az Együtt viszont mindent megtesz azért, hogy újra egy normális országban élhessünk, a menekültügyben megfogalmazott javaslataink is mindenki számára elérhetők honlapunkon: http://egyuttpart.hu/tobb-emberseg-nagyobb-biztonsag/. 

Egyébként pedig, ha Tiffán Zsolt nem bírja már az el nem végzett munkájával járó terhet sem, ha ennyire nem bírják az idegei, akkor ne hergeljen és ne uszítson tovább, hanem haladéktalanul távozzon a közéletből!

Mindenki így járna a legjobban: Tiffán kikezeltethetné és kipihenhetné magát, a térség pedig az előzményekből okulva választhatna egy olyan képviselőt, aki hajlandó tisztességgel dolgozni azért, hogy ezen a szegény vidéken kicsit jobban élhessenek az emberek.

Nem vagyok naiv, Tiffán Zsolt nem fog lemondani, az pedig Orbán Viktor és a Fidesz felelőssége, hogy egy ilyen Tiffán-féle kártékony, instabil alakot meddig hagynak törni-zúzni a hazai közéletben. De tudjuk, hogy mindig a fejétől bűzlik a hal. (Úgy látszik, hogy több fideszes is egyetért a zakkant Tiffánnal, hiszen a borász ominózus bejegyzését kedveli Fazekas Róbert, a Baranya Megyei Közgyűlés fideszes alelnöke, Baksai Tamás, Harkány fideszes polgármestere és Pohl Marietta, a siklósi Fidesz elnöke is.)

kepernyofoto_2015-09-20_9_41_54.png 

UPDATE: időközben kiment a tárgyban egy sajtóközlemény is

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Tiffán Zsolt uszít és félelmet kelt 

Mára világossá vált, hogy a Fidesz csak a hisztériakeltésre és Magyarország elszigetelésére képes. A menedékkérőkkel szemben embertelenül viselkednek, az emberséges hozzáállást hazaárulásnak bélyegzik, és közben képtelen a magyar társadalom biztonságérzetének megerősítésére is.

Tiffán Zsolt a Fidesz országgyűlési képviselője a legnagyobb közösségi portálon próbált kiosztani engem. Az indulatoktól fröcsögő közlemény része a Fidesz megosztó és indulatkeltő kampányának, amelynek túsza minden menedékkérő, minden magyar rendőr és katona, valamint lassan az egész ország, amely csak nyugalmat és biztonságot szeretne. De a Fidesztől ezt nem kaphatja meg, sőt a Fidesz a birodalmi náci párthoz hasonlóan hergeli a magyar népet, olyannyira, hogy vannak, akik a Tiffán bejegyzése alatti kommentekben az engem való felakasztásra vagy megverésre uszítanak, Tiffán pedig nem monderál, hanem tovább hergel a gyűlölködő kommentek között.

Tiffán Zsolt nyilvánvalóan méltatlanná vált az általa betöltött közfunkciók ellátására, és láthatóan nem bírják már az idegei sem az ezzel járó nyomást, ezért vádjait visszautasítom, és arra szólítom fel, hogy haladéktalanul távozzon a közéletből!

Szigetvár, 2015. szeptember 20.

Berkecz Balázs, az Együtt elnökségi tagja

UPDATE2: azóta is jönnek a fenyegetések

A fideszes Tiffán uszításának hatására van aki nyíltan és van, aki privát üzenetben fenyegetett meg engem (van aki felakasztana, van aki börtönbe záratna és van, aki verést ígért). Korábban is kaptam fenyegető hangú leveleket és telefonokat, de nem félek én senkitől, csak azt kérdezem, hogy tényleg így kell viselkednie egy magát nemzeti érzelműnek, esetleg kereszténynek gondoló valakinek? Ez volna az a kultúra, amit tiszteletben kellene tartani?

kepernyofoto_2015-09-20_17_52_14.png

kepernyofoto_2015-09-20_17_34_09.pngkepernyofoto_2015-09-20_17_58_57.png

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berkeczbalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr917802090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása