Berkecz Balázs blogja

Ránézésre ír le embereket a gyűlölet kormánya?

2015. július 13. 13:30 - BerkeczBalazs

Szégyellje magát Lázár és Orbán!

Lázár János erősen xenofób érveléssel élt Bayer Zsolt "Mélymagyar" című műsorában. Orbán jobbkeze arról beszélt Széles "CÖF" Gábor tévéjében, hogy szerinte el kell menni a nagyfai menekülttáborba és meg kell nézni, hogy milyen emberek érkeznek menekültként az országba, és fel kell tenni a kérdést, hogy Európa tőlük lesz-e erősebb vagy gazdagabb.

A cinikusan vigyorgó Lázár szerint nem igaz, hogy ezektől az emberektől gazdagabbak és többek lennénk itt Európában, és az is tévedés, hogy ezek az emberek részesülni akarnak az európai életszínvonalból, és szó sincs arról, hogy ezek az emberek politikai menekültek lennének. 

kepernyofoto_2015-07-13_17_29_32.png

Szerintem pedig az a tévedés, hogy bárki ránézésre megállapíthatja egy több ezer kilométerről elmenekült földönfutóról, hogy milyen emberi minőséget képvisel és hogy mi miatt menekült el szülőföldjéről és mi motiválta abban, hogy hatalmas erőfeszítéseket téve más országban próbáljon új életet kezdeni. 

Szégyellje magát Lázár János, aki egyszer már elmondta, hogy mit gondol azokról, akiknek nincs semmije! 

Szégyellje magát Orbán Viktor, hogy pártja és kormánya odáig fokozta a gyűlölet politikáját, hogy saját minisztere Szálasi és Hitler aljas szintjén beszél más országokból származó nehéz sorsú emberekről.

A konkrét "Mélymagyar" epizód itt is megtekinthető, az ominózus rész 46:26 környékén indul:  




komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berkeczbalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr847621916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása