Berkecz Balázs blogja

Karácsony első napján elégett mindenük... Segítsünk nekik!

2017. december 25. 16:09 - BerkeczBalazs

Segíts te is a pécsi Nyírő családnak, akiknek karácsony első napján leégett a lakása és elégett minden vagyonuk! 

Nyírőék a jelek szerint egy elektromos vezeték hibája miatt kipattant lakástűz révén kerültek lehetetlen helyzetbe. Március óta próbálok nekik Pécsett normális önkormányzati lakáshoz jutni, azóta többször panaszkodtak arra, hogy valakik lopják az áramot tőlük, de sajnos a hatóságok nem foglalkoztak a jelzéseikkel. Most megtörtént a baj. További részletek a videóban.

Nyírő Józsefék minden segítséget szívesen fogadnak, és a következő mobilszámon lehet elérni, ha valakinek van lehetősége segíteni nekik: 70/6767604. Nyírő József Budapest Banknál vezetett bankszámlaszáma: 10102440-03706600-01005000

Én most két barátommal közösen 30 ezer forintot tudtam gyors segítségként adni Nyírőéknek.

Nagyon remélem, hogy a teljességgel alkalmatlan pécsi városvezetés ezúttal végre erőt vesz magán, és segít a fogyatékos gyermeket nevelő Nyírő családnak tisztességes lakáshoz jutni.

komment
Címkék: lakástűz Pécs

A bejegyzés trackback címe:

https://berkeczbalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr9313523711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása