Berkecz Balázs blogja

Orbán Soros-tervének kulisszái

2017. szeptember 15. 10:29 - BerkeczBalazs

Orbán Soros-tervének kulisszái felvonultak a baranyai megyeszékhelyen, de mi a francot keres egy harckocsi békeidőben a reggeli csúcsforgalomban Pécsett?! 

orban_soros_terv.png

Orbán és a Fidesz újra bedörrenetette a sorosozós verklit, napok óta ez az unalmas propaganda folyik nehéz szagú hígtrágyaként az összes állami és lopott pénzen vett fideszes kommunikációs csatornán.

A mi közös pénzünkből tervezett újabb göbbelsi néphergelős aljasság hamarosan megjelenik multiplakátokon, habonyi hazudós nyolcasokon, telekomék barátságának jeleként lealjasított origón, Timi férjének ótvaros tévéjén, és az évek óta vállalhatatlanul pocsék közmédiában, illetve megannyi színvonaltalan, ócska megyei mészáros-lapban. Viszont ez nem elég Orbánék hazug és lopós cirkuszának, a hangosbemondós, végtelenül egyszerű és hihetetlenül hamis talmi produkciót el is bábozzák, jobb híján kerítéssel, katonásdival, szerencsétlen menekültek pályaudvarokra terelésével, és olyan kamuhírekkel, mint a körmendi betört ablak esete a "migránsokkal".

pecs_harckocsi.png

pecs_katonai_jarmuvek.png

Most éppen az ellenzékkel kezdte el riogatni az arra nyitott füleket a maffiakormány propagandaminisztere. Rogán Antal ugyanis az ATV Egyenes Beszéd című műsorában nemrég azt nyilatkozta, hogy előadásokat tartanak, őszre zavargásokat szerveznek Magyarországon azok a külföldiek, akik korábban Szerbiában és Macedóniában vettek részt hasonló akciókban. A miniszter azt is elmondta, hogy egyértelmű kapcsolatot lát a polgári engedetlenség és az utcai zavargások között.

Az Együtt szerint normálisan működő polgári demokráciákban kormány nem riogat veszélyhelyzet bekövetkeztével. Egy miniszter ilyen súlyos kijelentéseket csak úgy tehet, ha konkrét információi vannak. Ezért Vajda Zoltán, az Együtt elnökségének tagja szerint amennyiben van ilyen, azt Rogánnak azonnal közzé kell tennie. Azonban a belvárosi zsíros fideszes ingatlanbizniszek császára miniszterként is tudatában van annak, hogy amit mond, az nem igaz, miközben a notórius hazudozóként megismert propagandaminiszter még 2007-ben ott volt Orbán Viktorral kordont bontani, amivel kimerítették a polgári engedetlenség fogalmát.

Csak jelzem ezen a felületen is, hogy Vajda Zoltán közveszéllyel fenyegetés gyanújával fel is jelentette a hazudós propagandaminisztert, amiért az a köznyugalom megzavarására alkalmas, valótlanságokat állít. Mivel Rogán Antal nagy nyilvánosság előtt, tudatosan felépített kampány mentén riogat, akár 3 év börtönbüntetést is kaphat.

Én pedig azt kérdezem ez úton is Simicskó István honvédelmi minisztertől, hogy mi szükség van arra, hogy Pécsett a reggeli csúcsforgalomban harckocsikkal (páncélozott gumikerekes csapatszállító harcjármű) villogjanak? 

Világos, hogy az Orbán-kormány nem foglalkozik az ország égető problémáival, csak a saját hatalmuk megőrzése számít, bármilyen áron.

Az Együtt szeptember 16-án mutatja be programját Magyarország jövőjéről, melyben megoldást kínálunk az ország problémáinak megoldására, így a honvédelem és a rendvédelem problémáinak megoldására is.

Mert:

Fidesz = Magyarország mindig szív
Együtt = Magyarország mindig ♡

 

————————

Kiszámoltuk, mennyit loptak Orbánék 2010 óta:
https://ellopottorszag.egyuttpart.hu/

Klassz lenne, ha csatlakoznál hozzánk.
http://egyuttpart.hu/csatlakozz/

Vagy ha támogatnád a munkánkat!
http://egyuttpart.hu/tamogass/  

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berkeczbalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr8412829992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása