Berkecz Balázs blogja

ElmenTEK ti a francba!

2017. január 30. 18:01 - BerkeczBalazs

A fél belvárost le akarja záratni Orbán elfuserált magánhadseregével, nehogy magyarázkodnia kelljen mesterének, Vlagyimir Putyinnak. Minket viszont nem hat meg a nagy készülődés, akkor is füttyel fogjuk jelezni, hogy eddig és ne tovább! Hogy miért is?

orban_putyin_futtykoncert.png

Orbán Viktor maga adta meg a választ erre:

"Az államalapítás óta Magyarország nyugati ország, amely saját jószántából soha sem akar többé a Kelet része lenni. Éppen azért jöttünk ide, mert ott már nem találtuk a helyünket.

Szerencsétlen és igazságtalan nagyhatalmi paktumok szorítottak ki a nyugati világból. Egy nyugati kultúrnemzet életére rátelepedett a Kelet uralma, amely megmételyezte és tönkre tette országunkat. Nyugatos nép a keleti önkény hálójában. Ez a magyarok tragédiája, amelyet a XX. századi kommunizmus hozott a nyakunkra.

Kékcédulás választás, a szovjet felszabadítás hamis mítosza, a vas és acél országának lázas látomása, a munkásosztály hatalmáról és a Nyugat bukásáról táplált beteges propaganda.

A keleti politika nem tűri az önállóságot, nem tűri a függetlenséget, és nem tűri a szabadságot. Felszámolja az emberek független életét védő védvonalakat. Vagyontalanná tesz, elszegényít, kiszolgáltatottá vetkőztet, ha kell, megfélemlít. A hatalomtól függő élet láncába fűz." 

"A szovjetek birodalma is a múlté. Eltűnt, de nem enyészett el nyomtalanul. Helyén ma egy életerős, újratatarozott keleti hatalom emelkedik fel. Izmosodik, terjeszkedik, újraéleszti és pártfogolja egykori híveit, Ukrajnától Közép-Európán át a Balkánig. A világ lassan ráébred, hogy a történelmi kihívást nem a kommunizmus előtti veszélyes eszmék újjáéledése jelenti, mert azok gyökerei alól a történelmi változások már kimosták a talajt. A nyugati világ számára a történelmi kihívást a keleti új rend gyarapodó erői jelentik, melynek leheletét, jelenlétét, kisugárzását már a bőrünkön érezhetjük."

Mi ez ellen a káros, antidemokratikus kisugárzás ellen védekezünk, és annak a putyini mintákra épülő maffiakormánynak adunk egy hangos vészjelzést, amelyet a kétszínű, hazug, egykori önmagának is ellentmondó Orbán Viktor vezet.

A TEK fél belvárost lezáró intézkedése kapcsán pedig szintén egy orbáni idézettel válaszolnék - a politikai korrektség orbáni és bayeri mellőzésével - "aki ehhez a nevét adja, annak nem üzenek mást, csak csókolja meg a fenekem".

Nem tűrjük, hogy Orbán Viktor még jobban kiszolgáltassa Magyarországot Oroszországnak. Nem tűrjük, hogy Orbán Viktor a magyar nemzeti érdekekkel ellentétben Európával szembe vezesse hazánkat!

Gyere az Alkotmány utca-Kossuth tér sarkára február 2-án 18.00 órára!

Felszólal:
Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke
Szelényi Zsuzsanna, az Együtt országgyűlési képviselője
Juhász Péter, az Együtt alelnöke

Így készülj a tüntetésre:
1. Reggel, indulás előtt ellenőrizd, hogy nálad van-e a sípod!
2. Napközben az utcán, ablakokból kutasd Putyin és Orbán konvoját!
3. Ha bárhol meglátod a konvojt, azonnal fújd a sípot, nyomd a dudát vagy csak fütyülj!
4. Tervezd meg indulásod az Együtt tüntetésére!
5. Térj vissza a kettes ponthoz!

futtykoncert.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berkeczbalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr7312167429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása