Berkecz Balázs blogja

Elindult a foci-EB, Tiffánnal meg a "rosémanók" meccselnek?

2016. június 11. 08:19 - BerkeczBalazs

Orbán józan életű haverjának, Tiffán Zsoltnak a Facebook-oldalán ismét erős tartalmak jelentek meg, ezúttal a francia-román meccs kapcsán, de most a fideszes képviselő azt állítja, hogy valaki jogtalanul törte fel az oldalát, és olyan tartalmú üzeneteket helyezett el rajta, mellyel még maga sem tud azonosulni, sőt, szerinte ez nem az első eset! Hoppácska...

tiffan_rosemanok.png(kép forrása: pecsistop.hu)

Tiffán Zsolt oldalára az alábbi két - azóta törölt - bejegyzés került ki június 10-én este:

kepernyofoto_2016-06-10_21_16_03.png

"Tisztelettel kérdem: 
Milyen alapon közvetíti a magyar köztévé a francia-román meccset? Tán jólesik a tisztelt szerkesztő uraknak,vagy hölgyeknek valamelyik himnusz? Euópa kurvái,vagy Európa zsúrpubibai kellenek ide? Az embernek elmegy a kedve az egésztől...."

kepernyofoto_2016-06-10_21_16_15_1.png

"Franciaország-Románia
Ugye,nem baj,hogy egyiknek sem drukkolok...? Sok jót ennek a két népségnek nem köszönhetünk! Hajrá Magyarok!"

Az alpári, kocsmai stílusban megfogalmazott előítéletes tahóságról tanúskodó bejegyzésekre a 444.hu is felfigyelt, akik Kobza Miklósnak, az MTVA sajtófőnökének is betűhíven tolmácsolták a Tiffán Zsolt Facebook-oldalán megjelenteket, amire a következőket válaszolta Kobza a köztévé álláspontját tolmácsolva:

„Akármit is gondol Tiffán Zsolt a francia-román meccsről, az M4 az Eb teljes közvetítési jogát megvásárolta, így természetes, hogy az Eb nyitómeccsét adjuk, akár tetszik ez Tiffánnak, akár nem”

Másnap, június 11-én reggel a pórul járt fideszes képviselő az inkriminált bejegyzéseket törölte, majd ezt írta:

kepernyofoto_2016-06-11_6_56_20.png

"Kedves Barátaim!

Tegnap este valaki jogtalanul feltörte facebook-oldalamat,és olyan tartalmú üzeneteket helyezett el rajta, mellyel nem tudok azonosulni. Nem ez az első eset...! A nyitómeccset én is néztem, és szerintem nagyon jó volt! A két posztot ma reggel azonnal töröltem! Ez a facebook átka..."

Meg nem erősített információk szerint a Tiffán alpári stílusát kísértetiesen másolni képes "Rosémanók" nevű hackercsoport áll a sorozatos támadások mögött, és a TEK "Koffeinmanók" fedőnevű akciócsoportja igyekszik megelőzni, hogy újabb vállalhatalan stílusú és tartalmú gyalázat kerülhessen ki Tiffán Zsolt közösségi oldalára.

De komolyra fordítva a szót: Tiffán ne hackerekre hivatkozzon, mert nem ez az első eset, amikor erős kiszólásai vannak. Közéleti szereplőtől méltatlan ez a mostani megszólalása és az átlátszó hazudozás is. Tiffán Zsoltnak távoznia kell a közéletből és bocsánatot kell kérnie a futballrajongóktól! 

UPDATE: Tiffán Zsolt Facebook-oldalán újabb gyanús bejegyzés jelent meg!

kepernyofoto_2016-06-12_13_42_24.png

"Kedves Fiúk! Tisztelt Kapitány Úr!

Megnézve az eddigi kettő és fél meccset... ez nagyon kemény lesz! Itt mindenki harap, mint az atom! Hatalmas szervezettségre, fegyelemre lesz szükség, főleg a védelemben! Zárjatok össze, gyorsan oldjátok fel az osztrákok támadásait, és kérlek Benneteket, ne tili-tolizzatok a saját tizenhatosunk előtt, mert úgy leszedik a labdát a lábatokról , mint a cseresznyét a szomszéd fájáról! Okos és gyors kontrákkal válaszoljatok! Rakjatok előre szemfüles, kemény és gyors csatárokat, akik a magyar furfang és vitézség szellemében halálra itélik az ellenfél hálóját! A szabadrúgásokat pedig kizárólag a Balázs rúgja! Szögleteknél a Juhász Roli menjen fel, és pöccintse be a labdát! Szerény véleményem szerint a Böde Dani és a Priskin Tomi legyen a két támadó ék, s ha a szövetségi kapitány Úr úgy gondolja, néha Szalai Ádám is harcoljon elöl. Szerintem, Ádám nem érdemli meg a támadásokat, még akkor is, ha a németek ellen nem jött össze neki. Ő is ember, s bár lelkesen kűzdött, formáját vesztve olyan gyalázkodásokat kell a net-en elviselnie, ami embert próbáló. Ádám! Veled vagyunk, és tudjuk, hogy mindent meg fogsz tenni a magyar válogatott sikeréért! Mindezek mellett, akkor is: BÖDE DANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

És még valami, Srácok: 1986. Mexico . 6:0- ra kaptunk ki a ruszkiktól. Ezt a szégyent azóta magán hordozza a magyar fociszerető közönség, vagy talán az egész Nemzet. Ezt a gyalázatot mossátok le most! Szívünk minden dobbanásával Veletek leszünk!!!!"

Jogosan merül fel a kérdés, hogy a rosémanó-hackerek a focihoz is értenek, vagy ezt az okoskodást személyesen a józan Tiffán menedzselte-e le? A választ szerintem mindenki tudja.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berkeczbalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr578799014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása