Berkecz Balázs blogja

Meghekkeltem Orbán Viktor kampányeseményét

2018. április 03. 15:47 - BerkeczBalazs

Orbán Viktor Vajszlón kampányolt. Én is meglátogattam az ad-hoc összedobott kis fórumot, ahol azt próbáltam megtudni a miniszterelnöktől, hogy nem volt-e elég a 12 000 milliárd Ft, amit elloptak. 

orban_vajszlo.png(a kép forrása: Orbán Viktor Facebook-oldala)

Egy úr rögtön megrángatott ennek hallatára az utcán, majd a miniszterelnök beszéde közben két fiatalember végig ki akarta venni a kezemből az élő videózáshoz használt telefont, miközben azzal fenyegettek hogy a rendezvény után megvernek.

Mindezt mellettem állva végighallgatta Madaras Zoltán, a Baranya Megyei Önkormányzat fideszes képviselője is, aki nem szólt egy szót sem az Orbán beszédét is zavaró, veréssel fenyegetőző férfiaknak, majd Orbán beszéde után ő is megpróbálta kivenni a kezemből a telefont és még lökött is egyet rajtam.

Havasi Bertalan, a miniszterelnök szóvivője a rendezvény végén szóba állt velem, de szerinte ez az incidens nem probléma, és nem érdekes a kampányban az ellopott közpénz kérdése sem.

További részletek a videóban:

Az Együttnek van programja arra, hogy újra normális hellyé tegye Magyarországot, és benne Pécset és Baranyát is!

————————

Kiszámoltuk, mennyit loptak Orbánék 2010 óta:
https://ellopottorszag.egyuttpart.hu/

Klassz lenne, ha csatlakoznál hozzánk.
http://egyuttpart.hu/csatlakozz/

Vagy ha támogatnád a munkánkat!
http://egyuttpart.hu/tamogass/ 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berkeczbalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr4513803418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása