Berkecz Balázs blogja

Bánkiék lovardájában buliztak Mészáros "független" újságírói

2017. június 07. 11:54 - BerkeczBalazs

Nem olyan rég írt az Átlátszó arról, hogy milyen szépen csordogál az uniós pénz a Mohácsi Lovas Klubhoz. A fideszes többségű Mohács önkormányzatának tulajdonában lévő ingatlanon működő lovarda tulajdonosa és marketinges főnöke Bánki Erik (Fidesz) országgyűlési és volt városi képviselő felesége. Micsoda véletlen, hogy a néhány hónapja Orbán Viktor strómanjának, Mészáros Lőrincnek az érdekeltségébe került Új Dunántúli Napló és a bama.hu csapata éppen Bánkiék lovardájában bulizott a minap csapataépítő jelleggel.

Az eseményről az Új Dunántúli Napló főszerkesztője, Fülöp Zoltán számolt be néhány fotóval az Instagram-oldalán.

ke_pernyo_foto_2017-06-07_11_27_45.png

A fotón szerepel többek között Pauska Zsolt a Mediaworks tartalomfejlesztési igazgatója (jobb szélen), Fülöp Zoltán a Dunántúli Napló és a bama.hu főszerkesztője (szintén jobbra), Kaszás Endre szerkesztő (bal szélen), Lóczi Szidónia irodavezető (alsó sor közepe), és látszólagos kakukktojásként Máté Balázs a Pécsi Újság főszerkesztője, aki a pletykák szerint a Dunántúli Naplóra is nagy befolyással bír, Pauska jobbkezeként, Máté szintén volt DN-es újságíró. Ezt a pletykát igazolni látszik, hogy a bama.hu csapata Mészáros tulajdonszerzését követően átköltözött a Pécsi Újság szerkesztőségi irodájába, a pécsi Széchenyi térre.

ke_pernyo_foto_2017-06-07_11_46_08.png

ke_pernyo_foto_2017-06-07_11_46_54.png

Kedden érdeklődtem Fülöp Zoltán főszerkesztőnél, hogy minek köszönhető a nagy egymásra találás a Bánkiékkal, esetleg Bánki betársult-e Mészárosékhoz, de nem kaptam a kérdésemre választ (ha mégis kapok, akkor frissítem a bejegyzést). 

Gondolom Mészáros médiájánál az orbáni/putyini/erdogani értelemben vett független újságírás része, hogy a megyei lap stábjának a fideszes pártigazgató lovardájában kell csapatépítő bulit tartani.

Az Együtt kormányváltás után visszaállítja és biztosítani fogja a sajtó szabadságát.

Médiapolitikai javaslataink az alábbi linken érhetők el: http://egyuttpart.hu/sajto-mediapolitikai-javaslat/

 

-----------------------------------
Klassz lenne, ha csatlakoznál hozzánk.
http://egyuttpart.hu/csatlakozz/
Vagy ha támogatnád a munkánkat!
http://egyuttpart.hu/tamogass/

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berkeczbalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr6912572009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása