Berkecz Balázs blogja

Bayer Zsolt a szélsőjobbot siratja miközben Európa haláláról álmodik

2016. május 28. 10:19 - BerkeczBalazs

Bayer Zsolt, Orbán udvari bolondja azon kesereg, hogy Ausztriában nem a szélsőjobb elnökjelöltje nyert. Bayer, a Fidesz örökös bokaharapó pincsikutyája, Orbán vállalhatatlan és alantas üzeneteinek szócsöve egészen messzire jut saját érvelésében, így megtudhatjuk, hogy mi Orbán valódi terve.

bayer_orban_1.png(az eredeti kép forrása: 444.hu)

A Fidesz ötös számú párttagkönyvének tulajdonosa a Magyar Hírlap hasábjain örvendeztette meg a kreténségre vágyó olvasókat "Török a tetőn" című írásában, amelyben a bécsieket és a vorarlbergieket megfosztotta osztrákságuktól, amiért "a szőrehullató, vén ateista szabadkőművesre" szavaztak és nem az osztrák szélsőjobb jelöltjére szavaztak.

Sőt, Bayer odáig jutott saját beteges gondolatainak fonalát követve, hogy, "ezt az Európát át kell segíteni végre a halálba, és jöjjön az egészséges, ifjú Európa. És jön is! Az Alpok hegyeiből, a burgenlandi földek felől, és Magyarországról, Szlovákiából, Csehországból, Lengyelországból indult el. De ébred már mindenütt. Ébredezik végre Németországban is – pedig sokáig úgy tűnt, Németország menthetetlen. De nem az. Suttog már a Fekete-erdő, suttognak a bajor hegyek, mint a nagy német romantika idején."

Bayer talán arra az "egészséges, ifjú" Európára gondol, amely a múlt század harmincas éveiben egyszer már több millió ember kiirtása árán akart „életteret” biztosítani az indoeurópaiaknak? Orbán és a Fidesz hangneme az utóbbi időkben rendre übereli a cukináci Jobbikot, ezért miért is álmodna másról Orbán vállalhatatlan és alantas üzeneteinek szócsöve, a Fidesz udvari bolondja? Valóban egy fasizálódó, kirekesztő, büdösszájú, agresszív, mindig mindenkivel harcoló, bárkit érdekei szerint megcimkéző, és betámadó, alantas érzelmektől fűtött Európát szeretne Orbán és Bayer?

Szerintem az osztrákok jól döntöttek. És persze - ahogy Hajdu Nóra is megfogalmazta a minap - az osztrák választásnak vannak olyan tanulságai is, amelyek fontosak magyar szempontból.

Ideje Bayer Zsoltnak és a gazdáinak is észrevenni, hogy miként reagál egy társadalom, amely egyszerűen besokallt a több mint harminc év nagykoalíciótól és persze az ehhez kötődő masszív korrupciós esetektől.

Az emberek elitcserét akartak, mert a jelenlegi politikai garnitúra hiteltelenné vált. Az embereknek elegük van abból, hogy egy ilyen igen egyszerűen átlátható szimpla emberi és politikainak nevezett törzsi érdekek mentén működő aljas rendszerben éljenek.

A közép józan hangjára van szükség ahhoz, hogy a szélsőségek és a korrupt elitek helyett a politika egésze megújuljon Európában és Magyarországon egyaránt. 

Ha te is dolgoznál azért, hogy jobb hely legyen Magyarország, tegyük Együtt!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berkeczbalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr258753450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása