Berkecz Balázs blogja

Újabb fideszes politikus a vádlottak padján?

2016. március 30. 07:03 - BerkeczBalazs

Kedden arról számolt be az RTL híradója és a sonline.hu is, hogy egy dél-somogyi polgármester ellen emelt vádat a kaposvári ügyészség, mert a vád szerint 2013 nyarán egy örökös nélkül meghalt vízvári férfi hagyatékát, egy 5 millió forintos házat és több mint 13 millió forintot érő értékpapírokat próbált tettestársaival együtt hamis végrendelettel megszerezni. A sonline.hu értesülései szerint Heresznye polgármesteréről van szó, aki a Nemzeti Választási Iroda adatai szerit a Fidesz-KDNP színeiben szerzett 2010-ben és 2014-ben is mandátumot.

Tisztázza magát a Fidesz-KDNP: valóban az ő polgármesterüket helyezte az ügyészség vád alá?

Ha helytállóak a sonline.hu értesülései, akkor adjanak tájékoztatást arról, hogy milyen lépéseket terveznek az ügy kapcsán?

A kérdés azért is merül fel, mert a pecsistop.hu értesülései szerint egy másik a Fidesz színeiben mandátumot szerzett önkormányzati képviselő, a pécsi Fodor Ibolya ellen is vádat emeltek költségvetési csalás bűntette és más bűncselekmény miatt.

A pécsi civileket lehazaárulózó és az RTL riporterét lemajmozó Fodor Ibolya most már több, mint egy éve égeti az őt pozícióba emelő Fideszt és magát Pécs városát is, de Páva Zsolt és csapata képtelen levonni Fodor Ibolya eddigi méltatlan, önkormányzati képviselői tevékenységgel összeférhetetlen cselekedetei alapján a konzekvenciát, és azóta sem indítottak ellene összeférhetetlenségi eljárást.

Az ország helyzetét és a Fidesz-KDNP mindent lenyúló pofátlanságát elnézve természetesen nem vagyok naiv. Tegnap például a szemem láttára vitt el egy stróman rezzenéstelen arccal, ellen-licit nélkül ötszáz hektárt a közösből azért, hogy Nárcisz kutyának nagyobb helye legyen szaladgálni. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berkeczbalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr448545248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása