Berkecz Balázs blogja

Hülye kérdésre ez a válasz!

2016. szeptember 02. 08:29 - BerkeczBalazs

Mit lehet mondani ebben a gyűlölettel szétplakátolt országban az október 2-i népszavazáson feltett hazug, aljas, hülye kérdésre? 

img_1940_1.JPG

És hogy miért ez a határozott beintés a válasz? Mert hülye kérdésre nincs jó válasz.

Mert a népszavazáson feltett hülye kérdésre adott hülye válaszok sem köteleznek senkit semmire, de semmit nem is old meg, csak goebbels-i és bayeri módon felelőtlenül hergel velük az orbáni gyűlöletgyár.

Mert a hazug és aljas propagandával ellentétben mi is egy biztonságos Európában hiszünk, de azt is hisszük, hogy Magyarországnak és az Európai Uniónak szolidárisnak is kell lennie. Sőt, az Együtt "Több emberség, nagyobb biztonság" címmel négy pilléren nyugvó javaslatcsomagot is kidolgozott a menekültválság kezelésére.

Mert Orbán és a Fidesz ezzel az idióta népszavazással is arra játszik, hogy előbb-utóbb kivezesse Magyarországot az Európai Unióból. Orbánnak, Lázárnak, Rogánnak és a többi fideszes újgazdag tolvajnak az EU csak arra kellett, hogy az uniós polgárok adójából származó milliárdokat a saját érdekükben és a saját köreikben tudják elpakolni, csak az volt fontos nekik, hogy saját hatalmukat és az őket gondolkodás nélkül kiszolgáló sleppet tudják a sokat szidott brüsszeli pénzből megerősíteni, és a többi nem számít.

Mert Orbántól és az ő fideszes kápóitól valójában távol áll minden emberség, őket nem érdeklik sem a magyarok, sem a menekültek, sem a határokon inneniek, sem a határokon túliak.

Mert Orbánt és a többi fideszes maffiózót csak a pénz és a hatalom érdekli. Ha a magyarok félnek valamitől (bankok, a bevándorlók, Brüsszel, Soros György, gyíkemberek, stb.), akkor könnyen irányíthatóak lesznek és nem kérdezik meg (olyan gyakran), hogy MIBŰ gazdagodik ilyen rettenetesen pofátlanul itt minden Orbán-közeli stróman.

Mert ennek a permanens és jól működő össznépi paráztatásnak az egyik eszköze az Európa-ellenes kvótareferendum is, ugyanis a referendum egyetlen célja az Európai Unió meggyengítése és Magyarország Európából való kivezetése, ezzel pedig a putyini politikának való kiszolgáltatottság növelése.

Mert Orbán, Lázár, Rogán és a többi fideszes azért hergel és paráztat a britek tanulságos népszavazása után is az EU ellen, mert ők egy olyan világban hisznek, ahol nem pofázik bele senki, sem Brüsszel, sem az ellenzék, sem a civilek, sem a választók abba, hogy ők mit lopnak el. Brüsszel csak egy felesleges plusz kontroll, amit ki akarnak iktatni, a többit meg majd diktatórikusan elintézik itthon.

Az Együtt hisz abban, hogy az Európai Unió az európai értékek képviselője és őrzője. Szerintünk egy olyan Európai Unióért kell dolgozni, melyben minden nap azt érzik az európai polgárok, hogy valami jónak a tagjai. 

A kampányt három párt szervezi, az Együtt, a Moma és a PM.
Ha támogatod, a Moma erre a célra elkülönített számlásjára utalj, ide:

Raiffeisen Bank
12010240-01403631-00300003

Előre is köszönjük!

 

---------------------

A Bayer kitüntetésének visszavonását követelő petíciót itt tudod aláírni:
Ha te is dolgoznál azért, hogy jobb hely legyen Magyarország, tegyük Együtt!
Vagy ha támogatnád a munkánkat.
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berkeczbalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr1511670466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása