Berkecz Balázs blogja

Közmunkások helyett „közmigránsok”?

2016. szeptember 28. 11:17 - BerkeczBalazs

Pár nappal az emberi hülyeség és aljasság népszavazása előtt végképp csúcsára hágott a fideszes kreténség. Egy szatmári fideszes országgyűlési képviselő levélben kereste meg választókerülete polgármestereit azért, hogy kampányoljanak a kormány és a Fidesz gyűlöletpolitikája mellett. Tilki Attila a polgármesterek mondandóját sem bízta a véletlenre, kész levéltervet készített a számukra. 

tilki_level_sablon_prntscrn.png

Nem szeretnék a fideszen belül reklámot csinálni egy eddig kevéssé ismert és jelentéktelen kormánypárti képviselőnek; de a szatmári települések vezetőit befolyásolni próbáló Tilki szerint többek között azt a kérdést is fel kellene tenni helyben minden szatmári embernek, hogy akarja-e Ön, hogy közmunkások helyett „közmigránsok” legyenek? Ész megáll, villany lekapcsol...

kampanylevel_sablon_2.jpgDe a nyelvújító képviselő itt nem állt meg, mert még egy kísérő levél-mintát is gyártott az általa tanácstalannak vélt polgármestereknek:

level_sablon.jpg

Aki eddig azt hitte, hogy van értelme elmennie vasárnap szavazni, és van értelmes, megfogható célja a nem szavazatának, annak javaslom megnézni az index.hu által készített tegnapi videót, amelyben fideszes országgyűlési képviselőknek teszik fel a lényeges kérdést: mit fog a kormányuk tenni október 3-án, ha - ne adj' isten - eredményes lenne az október 2-i gyűlölet-népszavazás.

Már a tragikomikum határát súrolja az, hogy a fideszes képviselőknek halvány lila fingjuk sincs, hogy mi erre a kérdésre a válasz. Orbán még nem mondta el nekik, hogy milyen aljassághoz használná ezt a felhatalmazást. Orbán csak azt közölte velük, hogy az egyes választókerületek részeredményein múlik, hogy helyben ki indulhat a Fidesz színeiben a következő országgyűlési választásokon.

Egy dologban azonban mindenki biztos lehet: az egyetlen normális embernek sem lesz jó, csakis a Fidesz hatalomtechnikai játékát erősíti. Október 2-án maradj otthon, mert hülye kérdésre nincs jó válasz!

Mi az Együttben továbbra is az ország szempontjából valóban lényeges témákra koncentrálunk: kormányváltás után elszámoltatjuk azokat, akik meglopták a magyar embereket. Elvettek 3000 milliárd forintnyi magánnyugdíj pénztári megtakarítást. Cserébe a betétesek bizonytalan és alacsony nyugdíjat, a felcsúti strómanok pedig luxusjachtot kaptak. 
-----------------------------------
Klassz lenne, ha csatlakoznál hozzánk.
http://egyuttpart.hu/csatlakozz/
Vagy ha támogatnád a munkánkat!
http://egyuttpart.hu/tamogass/

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berkeczbalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr9911748969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása