Berkecz Balázs blogja

Lázár bayeri és goebbelsi mélységekben

2016. szeptember 19. 15:57 - BerkeczBalazs

A múlt héten Kövér "köteles" László és jászberényi polgármester elvtársa vette elő a cigánykártyát, most pedig Lázár János. Igazi rasszista tempót nyomnak ezek a fideszesek, de nézzük a részleteket.

lazar_bayeri_melysegben.png

Az index.hu beszámolója szerint Kövér László házelnök és Pócs János fideszes képviselő ment el egy gyűlölethaknira Jászberénybe, ahol a város fideszes polgármestere annyira átvette Kövér köteles tempóját, hogy Szabó Tamás a „roma polgártársainkhoz” is szólt pár szót, akiknek igyekezett elmagyarázni: szerinte a romáknak be kell látniuk, hogy minden segítség véges, és ha a migránsokat betelepítik, és segélyt kell nekik adni, innen vonjuk el az erőt. A polgármester lényegében kérte a romákat, győzzék meg egymást, hogy a migránsok eljövetele nekik kevesebb segélyt jelent.

A Fideszben felettébb népszerű gyűlöletgyáros Bayert lelkesen kitüntető Lázár János pedig az ország keleti szélén, Nagyéren tartott fórumot, ahol bayeri mélységekben láttatta a hazai helyzetet, amikor ezt találta mondani: 

„Migránsok százezrei jöhetnek Magyarországra, akikkel nem tudni, hogyan tudnánk együtt élni. – Hiszen 600 éve élünk együtt cigányokkal, akiknek nem tudtuk megoldani a problémáit."

Nos, ez az a pont, amikor azt kell írjam: Lázár, Kövér, Pócs és Szabó kicsit sem különb annál a pojácánál, aki méltatlanul is minden józan gondolkodású ember szerint felháborító módon kapott lovagkeresztet néhány héttel ezelőtt.

Mi az Együttben úgy gondoljuk, hogy a magyarországi cigányság problémáját Magyarország azért nem tudja kezelni, mert az elmúlt 25 évben egyetlen kormány sem indított érdemi, valós, szakmailag megalapozott, politikailag valóban eltökélt programot a cigányság felzárkóztatására. Az elmúlt 25 évben éppen a Lázár János-féle politikai felfogás miatt nem sikerült integrálni a hazai cigányságot, amely a felzárkózás ügyét a "cigányság problémájának" tekinti, nem pedig nemzeti ügynek.

Az elmúlt 25 évben mindegyik kormány álszent módon csak cselekvést, szolidaritást és empátiát színlelt a magyarországi cigányság iránt, miközben saját politikai céljaikra használták fel a közösséget és az integráció ügyét saját díszcigány politikusaik támogatásával. Ennek az álszent politikának pedig az éllovasa a Fidesz gyűlöletkeltő kormánya, melynek egyik vezetője éppen Lázár János.

Ráadásul Lázár János logikájából, miszerint azért nem szabad Magyarországnak menekülteket befogadni, mert a hazai cigányság problémáját sem tudjuk megoldani az következik, hogy 600 évvel ezelőtt a cigányságot sem kellett volna Magyarországnak befogadnia. Ezzel pedig Lázár János, a magyar kormány egyik legbefolyásosabb vezetője útszéli stílusban silányítja cigány honfitársainkat másodrangú állampolgárrá, és a 600 éve velünk élő közösség egészétől tagadja meg a jogot, hogy a magyar nemzet részeként tekintsen önmagára.

Lázár János gyűlöletkeltése a magyar történelem legsötétebb korszakait idézi. Cinizmusa és elszólása miatt erkölcsileg méltatlanná vált pozíciójához, a kormány tehetetlenségének és inkompetenciájának beismerésével pedig mind neki, mind Orbán Viktornak távoznia kell hivatalából.

Persze nem vagyok naiv, Orbán, Lázár és Kövér sem fog eltakarodni.

Viszont ez úton is kérdezném a velem időnként levelező Lázár Jánost:

János, szerintetek mennyire fognak nektek megkegyelmezni az általatok teljesen elszegényített és megalázott a tömegek, miután ebben a gyűlölettel teleplakátolt országban folyamatosan goebbelsi aljassággal hergelitek őket, és Bayer kitüntetésével teszitek teljesen elfogadhatóvá az erőszakot?

Mi az Együttben elítéljük az erőszakot, de soha nem fogjuk elfelejteni a bűneiteket, és megőrizzük a bizonyítékokat mindaddig, amíg egy független ügyészség és bíróság végig nem tudja venni a mocskos ügyeiteket.

 

(a Lázár Jánost ábrázoló fotó forrása: index.hu)

---------------------

A Bayer kitüntetésének visszavonását követelő petíciót itt tudod aláírni:
Ha te is dolgoznál azért, hogy jobb hely legyen Magyarország, tegyük Együtt!
Vagy ha támogatnád a munkánkat.
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berkeczbalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr611724379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása