Berkecz Balázs blogja

Orbánisztán egyik legsötétebb hetén vagyunk túl

2016. augusztus 21. 10:49 - BerkeczBalazs

Nem elég, hogy a történelem egyik legjobban dokumentált választási csalása ügyében megszüntette a nyomozást Pintér Sándor rendőrsége, hogy megvédje a Fidesz pártigazgatóját, nem elég, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda megszüntette az V. kerületi ingatlanok áron alul történő értékesítése kapcsán indított nyomozást, hogy megvédje a Fidesz propagandaminiszterét, de Orbánék egy olyan rasszista tahót is állami kitüntetésben részesítettek a héten, aki szerint kövér gázzal kell elgázolni a cigánygyerekeket, és aki szerint az idegeneket a második emeletről kiugorván is még le kell lőni. Valószínűleg még sokan nem értik ebben az országban, hogy mi zajlott le a szemük előtt, pedig amik történtek, azok nagyon súlyos dolgokat vetítenek előre. 

naci_fidesz.png(illusztráció forrása: Magyar Narancs)

Súlyos héten vagyunk túl. 

Kezdjük a sort legfrissebb hírtől. A Nemzeti Nyomozó Iroda megszüntette az V. kerületi ingatlanok áron alul történő értékesítése kapcsán indított nyomozást, pedig a vak is láthatja: jóval a piaci ár alatt kótyavetyélik el a közvagyont Rogán Antal haverjai, ami alsó hangon hűtlen kezelés, de ha csak a Juhász Péter által feltárt ügyeket nézzük, akkor azon sem csodálkoznék, ha bizonyos családok Szicíliából küldenének vendég-hallgatókat eltanulni ezt a fajta szervezést. 

Idén február 23-án történt a történelem egyik legjobban dokumentált választási csalása az NVI-nél, amikor egy osztag kopasz bunkó megakadályozta, hogy valaki a választási törvényben foglalt jogával éljen. Hiába van rengeteg jó minőségű fotó és videó rendőrség augusztus 17-én megszüntette a nyomozást a választási irodánál történt bűncselekmény kapcsán. Kubatov Gábor és csapata ezt a súlyos gazságot is megúszta, mi pedig most már biztosak lehetünk abban, hogy nem lehet 2018-ban szabad és független választás, hacsak nem lesz addig forradalom.

Az már csak egy plusz tahóság extra, hogy az NVI-nél történtek a vasárnapi boltzár eltörlése ügyében kezdeményezendő népszavazás okán történtek. A Fidesz-frakció szóvivője előbb cáfolta, hogy ismét napirenden lenne a vasárnapi boltzár részleges bevezetése, majd e héten Semjén Zsolt mégis azt állította, a boltzárak eltörlése csak taktikai lépés volt, és még a korábbinál is szigorúbb szabályozást léptetnének érvénybe. Ezzel Orbán Viktor helyettese leleplezte a kormány újabb hazugságát, ráadásul Semjén Zsolt vallomása újabb bizonyítéka annak, hogy a kormánypártok állhattak a verőemberek választási irodánál végrehajtott akciója mögött.

Ma is a fülembe cseng, amint egy szigetvári kis ifjú fideszes még 2013-ban tajtrészegen azt üvöltötte a fülembe egy városi rendezvényen, hogy hiába ugrálok, és ha igazam van, akkor sem kapja el őket senki, mert a rendőrség és az ügyészség a zsebükben van. Sajnos igaza volt. (A fideszes Voldemort kapcsán se legyen illúziónk, Tarsoly ügyéhez hasonlóan elsimul majd az ő dolga is.)  

És itt van ez a sokak számára az első blikkre csak erősen cikinek tűnő eset, mikor is Lázár János képes volt kitüntetni a véres szájű gyűlöletgyáros Bayer Zsoltot, a Fidesz udvari bolondját a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével.

Nem, ez az ügy nem simán ciki, hanem a fideszes világkép kvinteszenciája, amikor is jól láthatóan kitárulkozik az Orbán rezsim lényege: az oszd meg és uralkodj elvét komolyan vevő uszító gyűlölet. Ennek a gyűlöletgyárnak az egyik fő gépkezelője Bayer Zsolt, Orbán Viktor mindig harcra kész terriere, a Fidesz ötös számú párttagkönyvének tulajdonosa, aki ha kell kurvaanyázik, ha kell hazaárulózik, de attól sem riad vissza, hogy arra buzdítson kövér gázzal üssenek el cigánygyerekeket vagy menekülteket lőjenek le.

Bayer Zsolt egy alantas féreg, aki ráadásul gátlástalan, rasszista, xenofób ostobaságokkal hergeli a jobboldal arra fogékony közönségét, megerősítve bennük sok-sok ostoba előítéletet, ezzel tovább rohasztva a hazai közállapotokat jelentő, egyre undorítóbban bűzlő pöcegödröt.

Persze lényegében az Orbán-kormány sem hoz magasabb szintet a korábbi migránsozós kampányokkal és a mostani népszavazási részvételre buzdító hazug plakátokkal sem, amelyek az amúgy magasról letojt aprófalvakat is elérték, elefántfüleken, multiplakátokon, tévében és rádióban harsogják azt, hogy bárkinek szabad akkora idegengyűlölő budös bunkónak lenni, mint Bayer Zsolt.

Ezzel a méltatlan állami plecsnizéssel pedig azt üzenik az országnak és világnak, hogy ők annyira büszkék erre a Bayer nevű idegengyűlölő büdös bunkóra, hogy példaként állítják Orbánisztán lakosai elé, így eztán átlagjózsi az utcán, a munkahelyén vagy a fészbúkon még határozottabban küldheti el a cigányt, a zsidót, a meleget, vagy az Orbánnal nem szimpatizálót a búsba. Sőt, ha így haladunk, akkor még kitüntetés is jár majd érte.

És mi van, ha valaki annyira komolyan veszi a Bayer kormányon lévő barátai által kanonizált irányelveket, hogy tényleg kövér gázt ad, amikor az úton átsétál egy cigánygyerek, vagy az ásotthalmi fácánok helyett a GYODA környékére kezdi durrogatni a sörétet? És mi van, ha holnapután bárkit felpofozhat a szomszédja, ha nem őrzi a falán és a brifkójában Orbán képét? Ha török mintára szerkesztőségeket és iskolákat zárathatnak be csak azért, mert másként gondolkoznak és beszélnek a világról, mint Orbán?

Ha lesz ilyen, annak Orbánisztánban nem igazán lesz következménye. Ahogy elsikálják Tarsoly ügyét, ahogy lekeverték a kopaszok választási csalási ügyét, ahogy nem indul nyomozás a fideszes maffia egyetlen ügyében sem, úgy és ahogyan maradt bőr Lázár János képén, miközben kitüntette Bayert (majd később félmosollyal az arcán meg is magyarázta ezt), úgy engednek teret minden olyan gyűlöletnek, ami őket a hatalomban tartja.

Soha nem tudhatjátok kedves "nempolitizálok", "hallgatniarany" és "mindegykilopkormányon" honfitársam, hogy ti mikor kerültök a Fidesz célkeresztjébe, de ne tévedjetek, addig lesz Magyarország helyett Orbánisztán, amíg ti nem külditek el őket.

Lehet szidni a töketlen ellenzéket, lehet várni az orbánváltó messiást, de semmi nem fog változni addig, amíg ti magatok nem tesztek érte, amíg meg lehet csinálni különösebb ellenállás nélkül magánnyugdíj lenyúlását és a nyugdíjrendszer szétverését, a közoktatás tönkretételét, a rendvédelmiseg kisemmizését, a rokkantak lenullázását, a Kubatov-listás választási csalásokat, a földrablást, a trafikbotrányt és még hosszan sorolhatnám.

De - Babits Mihállyal szólva - "böjt s jámborság néked mint a pélva, mert vétkesek közt cinkos aki néma."

 

---------------------
Ha te is dolgoznál azért, hogy jobb hely legyen Magyarország, tegyük Együtt!
http://egyuttpart.hu/csatlakozz/
Vagy ha támogatnád a munkánkat.
http://egyuttpart.hu/tamogass/

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berkeczbalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr2310987272

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Berkecz Balázs: Orbánisztán egyik legsötétebb hetén vagyunk túl 2016.08.21. 17:52:01

Orbánék egy olyan rasszista tahót is állami kitüntetésben részesítettek a héten, aki szerint kövér gázzal kell elgázolni a cigánygyerekeket, és aki szerint az idegeneket a második emeletről kiugorván is még le kell lőni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása