Berkecz Balázs blogja

Tiffán tovább égeti a Fideszt

2015. október 07. 14:36 - BerkeczBalazs

Ugye emlékszünk még Balogh Józsefre és az ő vak komondorára? És a pécsi civileket lehazaárulózó Fodor Ibolyára? Végképp beállt ezeknek a Fideszt lejárató közszereplőknek a sorába Tiffán Zsolt, a sajátjait is maffiózónak nevező borász, akiről nehéz eldönteni, hogy mi önti el az agyát olyankor, amikor olyan írásokra ragadtatja magát, amelyek messzire vannak azoktól a polgári értékektől, amelyeket a Fidesz a magáénak szeretne hazudni. 

image_1.jpegTiffán és Orbán (kép forrása: pecsistop.hu)

Íme bunkó borászunk legújabb műve:

Na, figyelj ide, kicsi barátom!

Egyszer írom le, nem többször! Bánthatsz engem, ahányszor csak akarsz! Rohangálhatsz az rtlklubhoz, a dunántúli naplóhoz, a pécsi stophoz, a Kálmán Olgához. Minden belefér.Életem nagy pillanatai közé tartozik, mikor azt látom, hogy nyilvánosan botránkozol az én létem miatt. Mondom, minden belefér.
De az nem fér bele, hogy a barátaimat bántsd! Én se bántom a te barátaidat (van neked egyáltalán barátod...?)Nem fér bele, hogy olyan embereket gyalázz, akik letettek valamit az asztalra! Akik keményen dolgoztak a saját, és a családjuk jövőéért, mikor te még az internacionálét magoltad. Az sem fér bele, hogy a kommunista rtlklubos barátaiddal a kislányom és az egyik legjobb barátom közös fényképén csámcsogjatok!
Az sem fér bele, hogy a szádra vedd a nevüket! Az sem fér bele, hogy a bajtársaimat gyalázd egy évvel azután, hogy felhívtál, hogy segítsek neked hatalmat szerezni Szigetváron (Zrínyi forog a sírjában...) Az sem fér bele, hogy lemész Beremendre, a határra, és gyalázod a rendőröket, meg a katonákat. Tök mindegy, kit védsz és hogyan, te leírtál valamit egy magyar rendőrről, ami vérforraló, és gyalázatos. A mai napig nem tudod bizonyítani!!!! Az sem fér bele, hogy a barátaim azt kérdezik, miért ülök fel a provokációidra, és miért nem hagylak a saját politikai kínodban fürödni.
De egyvalami belefér: hogy ne írjam le a neved, mert még arra sem vagy méltó
Nagy tévedése vagy te az Istennek...

kepernyofoto_2015-10-07_12_42_04.png

Orbán kedvenc borászát valószínűleg az RTL Klub vasárnap esti híradójának az a részlete borította ki, ahol arról adtak hírt, hogy "Tiffán Zsolt gyerekeinek keresztapja lett a Harkányi Turisztikai Egyesület elnöke. A térség Fideszes országgyűlési képviselőjének korábbi munkatársát pedig az egyesület titkárának nevezték ki. Mindketten több pénzt kapnak a munkájukért, mint elődjük. Az Együtt szerint a városban csak a családi-baráti összefonódás működik. A harkányi polgármester azt mondja, az új emberek a szakmai színvonalat erősítik."

Amúgy pofátlanul azzal vádol, hogy rajta keresztül próbálok hatalmat szerezni. Tiffánnal életemben egyszer beszéltem. Az történt ugyanis, hogy a tavalyi önkormányzati választások alkalmával annak a civil szervezetnek a képviselőit támogatták a szigetváriak jelentős többséggel, amelynek én is tagja vagyok, de a függetlenként mandátumot szerzett polgármesternek az volt a választási ígérete, hogy egy fideszes alpolgármestert is választ maga mellé. Tiffán akkor egy Jobbik-KDNP támogatással indult polgármester-jelöltet akart vigaszágon alpolgármesteri pozícióba helyezni, viszont a testületi többséget adó civil szervezetünk csak egy személyében is vállalható fideszes alpolgármester-aspiránst tudott volna külsős alpolgármesterként támogatni, és - az egyesületünk frakciójának megbízásából - azért kerestem Tiffánt, hogy erről egyeztessek vele. Ígérete ellenére nem hívott vissza, és végül nem is lett fideszes alpolgármestere a városnak.

Amint az nyilvánvalóan látszik: Tiffán nem egy "ügyes" politikus, eddig "csak" a siklósi, harkányi és a szigetvári Fidesz alapszervezet feloszlatása fűződik a nevéhez. Összeveszett szinte mindenkivel a saját választókerületében, Siklós polgármesterét is rendszeresen ekézi a maga sajátos stílusában. Mára a fideszes polgármesterrel és testületi többséggel rendelkező Harkányba szorult vissza a tevékenysége (ez az egyetlen minden szempontból fideszes többségű város a választókerületében), de - ahogy a fenti RTL Klub híradás is jelzi - ezt sem osztatlan sikerrel végzi.

image.png

Tiffán a sajátjai között sem népszerű, mert ha az lenne, akkor nem Orbántól kért volna segítséget egy Facebook-posztjában, amiben arról írt, hogy "...a töketlenség és a gátlástalanság uralkodik e táj felett. Táskahordozók világa lettünk..." És még lóvét és észt osztó maffiózókat is emlegetett a sajátjaik között

Kíváncsian várom, hogy a Fidesz meddig viseli el, hogy egy ilyen ciki fazon égesse nap mint nap. (Bayer Zsolt katatón írásait néha elolvasva tudom, hogy magasan van az ingerküszöb.)

Tiffán bunkó bejegyzésének bónusztrekkje, hogy a pécsi Fidesz egykori büszkesége, a hazaárulózásról és az RTL munkatársának lemajmozásáról elhíresült Fodor Ibolya is megosztotta a borász posztját, a következő kommentárral: "Mert egyik gyűlöletkeltő senkiházinak nem jut eszébe, hogy családja van annak akitre éppen rászálltak!de bízpm benne, hogy Isten nem bottal ver!! Igaza van Zsoltnak! Arra nem méltó sem az RTL, sem a többi botránymédia munkatársa, sem a baloldali gyűlöletkeltők, akik elprivatizálták a várost, az Országot, akik ma is szegények nyomorúságából gazdagodnak, hogy a nevüket leírjuk!"

kepernyofoto_2015-10-07_14_17_03.png

 

UPDATE: Azért valamit még tisztába tennék. Az RTL Klub híradójában szereplő Végi János (aki Tiffán komája is) a harkányi Fidesz elnökségi tagja, Mojzes Tamás pedig a Baranya Megyei Önkormányzat fideszes listáról mandátumot szerzett képviselője (és a Fidesz bukott siklósi polgármester-jelöltje), vagyis ezek az urak közszereplők, és mint ilyenek nem "csak" Tiffán barátai, ezért illik nekik elviselni azt, ami a politikai szerepvállalásukkal jár. Magam egyébként Tiffán családjával ahogy eddig, úgy ezután sem szeretnék foglalkozni. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berkeczbalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr357931814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása