Berkecz Balázs blogja

A Fidesz udvari bolondja gazembernek nevezett

2015. július 15. 02:52 - BerkeczBalazs

Bayer szerint Lázár bizonyíthatóan nem beszélt arról, hogy mit gondol azokról, akiknek nincs semmije. Így aki ezek után arra vetemedik, hogy e szavakat mégis Lázár Jánosnak titulálja, az tényszerűen aljas gazember. Most engem is megtalált egy blogbejegyzéssel, de ki veszi még komolyan a Fidesz udvari bolondját? 

bayer-orban-mti.jpgEgy szelet Orbántól Bayernek a fideszes tortából (kép forrása: Szigetváry Zsolt / MTI)

Bayer Zsolt talán már érzi eddigi gazdája vesztét, és talán már az Orbán Viktor utáni időkre készül – talán ezért tünteti fel magát legújabban Lázár János elsőszámú védelmezőjeként, szócsöveként; talán ezért próbálja ő maga megmagyarázni Lázár János helyett a megmagyarazáhatatlant.

Az persze Bayer Zsolt dolga, hogy épp hova dörgölőzik, és hogyan készíti elő az Orbán Viktor bukása utáni túlélését. De legutóbb blogjában engem is megszólított. Semmi különös, csak a szokásos agresszív és alpári stílusában köpött egyet. Persze Bayer sosem volt - a szó nemes értelmében - újságíró, nem is lesz az. Ő nem az igazsághoz, nem a nyilvánossághoz, nem egy hivatáshoz lojális, hanem azokhoz, ahonnan valami jutalmat vár.

Bayer egy végrehajtó, a jobboldal mindig harcara kész terriere, aki láthatóan most épp azt vállalta magára, hogy Lázár Jánost legalább a sajátjaik körében megpróbálja tisztára mosni. Nehéz dolga lesz.

Amúgy magasból teszek rá, hogy mit gondol rólam Bayer Zsolt, de egy ilyen hitvány alaktól akár dicséretnek is vehetném azt, hogy engem tetűnek vagy gazembernek tart, ráadásul ezzel azt is tanusítja, hogy semmi közöm ahhoz az alvilági, aljas és pökhendi társasághoz, ahová Bayer dörgölőzni szokott.

Engem csupán az zavar, hogy ez az egész galeri bértollnokostul, miniszterestül, miniszterelnöküstül öt éve igen egyszerűen átlátható szimpla emberi és politikainak nevezett törzsi érdekek mentén, mérhetetlenül kártékony, gonosz és kapzsi szellemben ráncigálja egyre mélyebbre ezt a szegény országot abba a posványba, ahol szó nélkül el lehet lopni a nyugdíj kasszát, a magyar földet, a dohányárusítás jogát, a befizetett adóforintokat és az unió euró milliárdjait… És azt várják el mindnyájunktól, hogy olyan lelkesen pitizzünk ehhez a gyalázathoz, ahogy azt Bayer Zsolt teszi

Szerencsére a világon sehol sem tartanak örökké az ilyen monolit, hazug populista rendszerek. Úgy hallom, hogy a Fidesz soraiban is sokan unják már az orbáni feudalizmust. A bomlás jele az is, amikor a fiúk már nyilvánosan is bevallják, hogy nem mennek az ügyek egyről a kettőre, amikor maffiaváddal illetik egymást a fideszes Bástya elvtársak.

Ez már a csúnya vég kezdete. Bayer helyében én is be lennék tojva.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berkeczbalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr707627418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása