Berkecz Balázs blogja

Orbán vágóhídra megy, segítünk, hogy betaláljon!

2017. április 20. 17:50 - BerkeczBalazs

Orbán Viktor vidékre merészkedik, nem is akárhova, vágóhídra megy. Mi is segítünk, hogy Orbán odataláljon, ezért félpályás útlezárással "tisztelgünk" Európa legkifütyültebb politikusa előtt. Kíváncsi vagyok, hogy betiltják-e a tüntetést vagy Bayer Zsolthoz hasonlóan egy hátsó bejáraton próbál majd elbújni a felcsúti disznótorok királya.

orban_vagohid.png(az eredeti kép forrása: blikk.hu)

Ma hivatalosan is bejelentettem a Mohácsi Rendőrkapitányság vezetőjének, hogy az Együtt a mohácsi Pick Márk úton tervez félpályás útlezárás formájában tiltakozni április 25-én kedden délelőtt az elnyomó rezsim ellen, Orbán Viktor és kormányának politikája ellen. Kíváncsi vagyok, hogy betiltják-e a tüntetést vagy Bayer Zsolthoz hasonlóan egy hátsó bejáraton próbál majd elbújni a felcsúti disznótorok királya. 

Orbán egyébként a hivatalos program szerint 10:15 és 10:25 között mond beszédet a 2,7 milliárd forintos állami támogatással létesített üzemben. 

Az állami támogatással épült gigaberuházás azonban van akinek rendesen betett. Mint arról a Magyar narancs is részletesen beszámolt még 2013-ban: az 1992-ben alapított mohácsi húsfeldolgozó, a Pikker Kft. párhuzamosan a megavágóhíd fejlesztésének bejelentésével és a beruházás előkészítésével máris elvesztette az egyik legnagyobb üzleti partnerét, és 2013 végén már csődeljárást kért maga ellen. Pedig a Pikker az elmúlt évtizedek egyik mohácsi sikertörténete volt. Ennyit az orbáni gazdasápolitikáról.

De ez a tüntetés most nem a vágóhídról szól.

Orbán nem hajlandó újságírók kérdéseire válaszolni immáron 10 éve, mivel nem hallgat meg senkit, akinek panasza van, mivel soha nem találkozik a néppel, csak a sajátjaival, mivel nem képes a valósággal szembenézni soha, ezért minden alkalommal amikor Orbán nyilvánosan szerepel, kifütyüljük. Ez az egy útja van, hogy szembesítsük a valósággal.

Elegünk van belőle és bandjából.

Fütyüld ki te is! Minden egyes füttyszó szög a politikai koporsójába, miközben zene a mi füleinknek.

Gyere el te is, hogy hatalmas füttykoncert fogadja! Hívd el az ismerőseidet is!

Add tovább, hogy rengetegen legyünk. Most majd úgy ugrálhat, ahogy mi fütyülünk.

mohacs.png

................................
Ha te is dolgoznál azért, hogy jobb hely legyen Magyarország, tegyük Együtt!
Vagy ha támogatnád a munkánkat.
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berkeczbalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr5512440609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása