Berkecz Balázs blogja

Kinek jó az össznépi hergelés az EU ellen a Brexit után is?

2016. július 01. 12:15 - BerkeczBalazs

Jól mutatja Orbán gyenge képességeit és az abszurd hazai viszonyokat, hogy arra a Lázár Jánosra van bízva több ezer milliárd nekünk szánt uniós pénz, aki Magyarország kilépésére szavazna az uniós tagság ügyében. A hazai fejlesztéspolitikát, az építésügyet és a műemlékvédelmet is Mekk Elek színvonalán szétgányoló Lázár  csütörtökön ismét felkapaszkodott a játszótéri pad tetejére, hogy L. Simon alkalmatlansága mellett saját magáról is bemutasson egy újabb elégtelen bizonyítványt.

lazar_brexit.pngképek forrása: index.hu / MTVA 

L. Simon ügyéről most csak annyit, hogy valóban alkalmatlan volt a műemlékvédelemmel kapcsolatos feladatok ellátására. Elég csak arra gondolni, hogy legalább háromszor adták át a Várkert Bazárt, hogy a nemzeti várporgram fejlesztési listájának élén álló szigetvári várban a Zrínyi Emlékév csúcsának ígérkező töröl-horvát-magyar államfői találkozó előtt két hónappal még egy kapavágás sem történt, viszont cserében életveszélyessé lett nyilvánítva. Sajnos ez az alkalmatlanság nem csak L. Simonról, hanem az egész Orbán-kormányról elmondható, beleértve Lázár "Mekk Elek" Jánost is.

De visszatérnék a jelen blogbejegyzést inspiráló kijelentésre, miszerint Lázár János jó szívvel nem tudna a bennmaradásra szavazni az uniós tagság ügyébenLázár ezzel a kijelentésével leleplezte az Orbán-kormány valódi szándékát és a kvótareferendumnak hazudott népszavazás valódi célját.

Nekünk az Együttben eddig is világos volt, hogy az Orbán-kormány ki akarja vezetni Magyarországot az Európai Unióból. Orbánnak, Lázárnak, Rogánnak és a többi fideszes újgazdag tolvajnak az EU csak arra kellett, hogy az uniós polgárok adójából származó milliárdokat a saját érdekükben és a saját köreikben tudják elpakolni, csak az volt fontos nekik, hogy saját hatalmukat és az őket gondolkodás nélkül kiszolgáló sleppet tudják a sokat szidott brüsszeli pénzből megerősíteni, és a többi nem számít.

Orbántól, Lázártól, Rogántól és a többi fideszes kápótól valójában távol ál minden emberség, őket nem érdeklik sem a magyarok, sem a menekültek, sem a határokon inneniek, sem a határokon túliak.

Orbánt, Lázárt, Rogánt és a többi fideszes maffiózót csak a pénz és a hatalom érdekli. Ha a magyarok félnek valamitől (bankok, a bevándorlók, Brüsszel, Soros György, gyíkemberek, stb.), akkor könnyen irányíthatóak lesznek és nem kérdezik meg (olyan gyakran), hogy MIBŰ gazdagodik ilyen rettenetesen pofátlanul itt minden Orbán-közeli atyuska.

Ennek a permanens és jól működő össznépi paráztatásnak az egyik eszköze az Európa-ellenes kvótareferendum is, ugyanis a referendum egyetlen célja az Európai Unió meggyengítése és Magyarország Európából való kivezetése, ezzel pedig a putyini politikának való kiszolgáltatottság növelése.

Orbán, Lázár, Rogán és a többi fideszes azért hergel és paráztat a britek tanulságos népszavazása után is az EU ellen, mert ők egy olyan világban hisznek, ahol nem pofázik bele senki, sem Brüsszel, sem az ellenzék, sem a civilek, sem a választók abba, hogy ők mit lopnak el. Brüsszel csak egy felesleges plusz kontroll, amit ki akarnak iktatni, a többit meg majd diktatórikuson elintézik itthon.

Ugyanakkor a britek népszavazása is megmutatta, hogy van teendő az unió körül, viszont az Együtt hisz abban, hogy az Európai Unió az európai értékek képviselője és őrzője. Szerintünk egy olyan Európai Unióért kell dolgozni, melyben minden nap azt érzik az európai polgárok, hogy valami jónak a tagjai.

Viszont az Együtt szerint a háborúskodás és az elzárkózás helyett van más megoldás. Ez pedig a józan középút iránya. Ezért az Együtt felszólítja az Orbán-kormányt, hogy fejezze be az Európa-ellenes tevékenységét és ne tartson népszavazást. Helyette pedig egy szorosabb föderális együttműködést megvalósító, az unió polgárai számára érezhető előnyökkel járó Európai Unióért dolgozzon.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berkeczbalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr368857960

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Lázár, Kovács és Kövér, mint törpe kisebbség 2016.07.01. 19:19:56

Már most látszik, hogy a Brexit mekkora károkat okozott Nagy Britanniának rögtön már az első napokban is, hát még ami hátra van. Ennek ellenére szerte Európában megbolygatta az unióellenesek fantáziáját. A gond az, hogy ezek egy része nálunk hatalmon v...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása