Berkecz Balázs blogja

Meddig falaz a Fidesz a trollkodó, hazaárulózó képviselőnek?

2015. január 08. 11:08 - BerkeczBalazs

Mikor fogja fel Páva Zsolt, hogy Fodor Ibolya a városa hitelét rontja?

A hazaárulózásáról és sikkasztási ügyéről ismerté vált volt fideszes politikus, Fodor Ibolya a legnagyobb közösségi oldalon zaklatott egy kommentelőt. A különös hozzáállású képviselőasszony azzal fenyegette meg a hozzászólót, hogy szól a főnökének, mert rágalmazta Pécs önkormányzati képviselőjét. Tegnap az RTL Híradó stábja interjút próbált vele készíteni annak érdekében, hogy a közvélemény is megtudja, miért írta ezt Fodor. A képviselő azonban minősíthetetlen módon viselkedett, majomnak nevezte a riportert és rendőrt is hívott... Normááális?!

Szerintem nincs annál szánalmasabb, mint amikor valakiről kiderül, hogy méltatlan egy feladat ellátására, majd elkezd támadni és fenyegetőzni ahelyett, hogy bocsánatot kérne azoktól, akik bíztak benne és csendben lelépne a színről. Úgy látszik, hogy Fodor Ibolya képtelen levonni az eddigi méltatlan, önkormányzati képviselői tevékenységgel összeférhetetlen cselekedetei alapján a konzekvenciát és távozni a közéletből.

Az internetes fórumokon olvasható kommentek alapján ma már a jó érzésű fideszes szavazók számára sem kérdés az, hogy Fodor Ibolya viselkedése és nyilvánosságra került szennyes ügyei az önkormányzati képviselői munkába vetett bizalmat nagymértékben aláássák, így nincs kétségem afelől, hogy Fodor Ibolya viselkedése bőven kimeríti Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. Törvény 36. § (1) bekezdésében foglaltakat, mely szerint az önkormányzati képviselő nem folytathat olyan tevékenységet, amely a feladatainak ellátásához szükséges közbizalmat megingathatja.

Az RTL meg is kérdezte Pécs polgármesterét, Páva Zsoltot arról, hogy miért nem indít összeférhetetlenségi eljárást Fodor Ibolya ellen. A pécsi polgármesteri kabinetről érkezett válasz egyszerűen elképesztő: "Polgármester úr megbízásából tájékoztatjuk, hogy az önkormányzati képviselők, köztük Fodor Ibolya független képviselő magánügyeivel – ide értve a magánlevelezését is –, az önkormányzat eddigi sem foglalkozott, és nem is kíván foglalkozni."

Ezek szerint Pécs polgármestere valóban úgy gondolja, hogy ez a pofátlan, szégyenletes, felháborító viselkedés a pécsi önkormányzati képviselő magánügye?

Ezek szerint Páva Zsoltnak, Pécs város első emberének elfogadható az, hogy olyan képviselővel dolgozzon együtt, aki a Facebookon állampolgárokat fenyeget, aki tévéstábokkal fenyegetőzik, majomnak nevezi a riportert, majd rendőrt hív a stábra? Páva Zsoltnak és a pécsi Fidesznek ez az egész valóban nem ciki? 

Meddig falaz még a pécsi Fidesz a hazaárulózó, sikkasztásban bűnsegédként elítélt, trollkodó, fenyegetőző Fodor Ibolyának?!

 

(kép forrása: Blaschek Károly  / RTL.hu)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berkeczbalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr467052699

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Így lehet bárkiből gyilkost csinálni, ha te irányítod a médiát és a rendőrséget 2015.01.09. 20:10:53

Észrevetted, hogy az arab testvérpárt NEM gyanúsítottként, hanem végig gyilkosként, terroristaként, sőt mészárosként kezelte a bulvármédia és a közvélemény, holott a gyilkosok eltakarták az arcukat, a kocsiban "felejtett" útlevél meg vagy létezett, vag...

Trackback: Amerikai zsoldosokkal erősítene a liberális baloldal a tüntetéseken? 2015.01.09. 20:08:02

Három busznyi civil ruhás, fegyveres amerikai katona érkezett december közepén az országba. Ukrán kísérőjük lelőtt két ukrán tisztet a Luzsanka-Beregsurány közúti határátkelőhöz vezető útszakasz egyik ellenőrzőpontján, mert nem akarták engedni a buszok...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása