Berkecz Balázs blogja

Kósa Lajos az autóját lezúzva menekült előlünk Pécsett

2018. március 20. 17:01 - BerkeczBalazs

Kósa Lajos titokban Pécsre látogatott, majd a Városháza kapujában meglátta Babos Attila és Kovács István független újságírókat, valamint az Együtt velem érkezett aktivistáit, ezért nem akart kiszállni a szolgálati autójából, ami így először nekiment a városháza kapujának, utána pedig elhajtott. Pedig csak azt akartuk megtudni, hogy mivel segít a nemzeti együttműködés brókere Pécsnek. Ja, és hogy hol az 1300 milliárd.

kosa_pecs.png

Itt a videóm az esetről:

És a kocsizúzós rész COUB-ban kiemelve:

Az eset már a helyi népművészeket is megihlette (az eredeti videó forrása: szabadpecs.hu):

És itt a nagy hír, amit a független sajtóval nem, csak a Fidesz által ellopott pénzen tartott lakájmédiával akartak megosztani: Kósa Lajos szerint a következő 30-50 évben Pécset a Kárpát-medence délnyugati részének urbanizációs központjává kell fejleszteni. Vagyis ha a Fidesz marad április 8 után, akkor a mai húszéves pécsiek 50 vagy 70 évesek lesznek, mielőtt Pécs urbanizációs központ lesz, jelentsen is ez a bullshitnek hangzó urbanizációs központ bármit. Nagyon kellett ezért autót törve menekülni a brókerként is felsült kupaklajoséknak...

Az Együttnek van programja arra, hogy újra normális, gazdaságilag és társadalmilag is prosperáló hellyé tegye Magyarországot, és benne Pécset és Baranyát is!

————————

Kiszámoltuk, mennyit loptak Orbánék 2010 óta:
https://ellopottorszag.egyuttpart.hu/

Klassz lenne, ha csatlakoznál hozzánk.
http://egyuttpart.hu/csatlakozz/

Vagy ha támogatnád a munkánkat!
http://egyuttpart.hu/tamogass/ 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berkeczbalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr6713755390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása