Berkecz Balázs blogja

Nagy bajban lehet a Fidesz, ha tényleg így gyűjt majd ajánlásokat

2018. február 18. 10:51 - BerkeczBalazs

Egy Facebook-posztokban terjedő üzenet szerint a szigetvári székhelyű Baranya 4-es választókerületben elég súlyos törvénysérésre készül a Fidesz. Nem tudom valós-e a közösségi oldalon megjelent üzenetrészlet, de amennyiben valaki megtévesztéssel szerez ajánlást, az Btk. minősített esete.

torvenysertes_1.png

Az is meglepő, hogy a nagyra hízott Fidesz - aki minden létező reklámfelületet letarolt, és a közmédiában valamint lopott pénből szerzett újságokon és tévéken keresztül ontja a hazugságot tengernyi mértékben - arra szorul, hogy aktivisták pénzért házaljanak neki ajánlásokért.

A poszt annyiban  gyanús, hogy a Kiskakas étterem annak a Madaras családnak az érdekeltségében van, akik a Fidesz elkötelezett támogatói Szigetváron, és a család egyik tagja, Madaras Zoltán kormánypártiként képviselője is annak a Baranya Megyei Önkományzatnak, amelyet a fideszes jelöltként induló Nagy Csaba vezet.

Ha valóban így indulnak neki a választásoknak, akkor igazából ezen sem lepődök meg, hiszen a Szigetváron 2014-ben megbukott fideszes csapat már 2013-ban sem tudott Bajnai Gordon ellen egy tisztességes tüntetést összehozni, hanem közmunkásokat vezényeltek ki tüntetni, mint ahogy az alábbi videó is tanúsítja. 

Az Együttnek van programja arra, hogy újra normális hellyé tegye Magyarországot, és benne Pécset, Szigetvárt és Baranyát is!

FRISSÍTÉS: REGGELI VIDEÓ A FIDESZES AJÁNLÁSGYŰJTÉS INDULÁSÁRÓL A KISKAKAS ÉTTEREMBEN, FIDESZES KÉPVISELŐVEL, KAMPÁNYFŐNÖKKEL ÉS CKÖ ELNÖKKEL.

————————

Kiszámoltuk, mennyit loptak Orbánék 2010 óta:
https://ellopottorszag.egyuttpart.hu/

Klassz lenne, ha csatlakoznál hozzánk.
http://egyuttpart.hu/csatlakozz/

Vagy ha támogatnád a munkánkat!
http://egyuttpart.hu/tamogass/ 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berkeczbalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr8613678284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása