Berkecz Balázs blogja

Tesz-e jogi lépéseket a kormányt cáfoló Soros ellen Orbán?

2017. november 25. 19:44 - BerkeczBalazs

A minap végre megszólalt a hazánkban lassan antikrisztusi pozíciót betöltő Soros György, aki szerint Orbán egy maffiaállamot vezet. Soros egy videóüzenetben arra is kitért, hogy a nemzeti konzultáció a szándékos kiforgatása az ő nyilvánosan megjelent véleményeinek, és "tragédia Magyarországnak, hogy a jelenlegi kormánya a valóság kiforgatásával és a lakosság félrevezetésével próbálja magát hatalmon tartani". Tesz-e jogi lépéseket a maffiavezérként aposztrofált Orbán? És ha nem tesz, akkor mit ismer el ezzel? Én mindenesetre feljelentem a maffiavezért. 

orban_soros.png(az eredeti kép forrása: Pelsőczy Csaba / Miniszterelnökség)

Cáfolta Soros György a kormány nemzeti konzultációs kérdőívének tartalmát – derül ki a milliárdos alapítványa, az Open Society Foundations Indexnek küldött közleményéből. A közlemény Soros álláspontjának tekinthető, ahol leszögezik, hogy „Magyarország egészségügyi és oktatási rendszere aggasztó állapotban van és a korrupció mindent áthat, a jelenlegi kormány külső ellenséget kreál, hogy ezekről a problémákról elvonja állampolgárai figyelmét”.

Azt is megfogalmazták a közleményben, hogy a kormány Soros Györgyöt választotta ki arra a célra, hogy valakit démonizáljon, és nagyszabású Soros-ellenes médiaháborút indított, amelynek költsége több tízmillió euróra rúg az adófizetők pénzéből, felszítja az iszlámellenes hangulatot, és olyan antiszemita szófordulatokat használ, amelyek az 1930-as éveket idézik.

Az egyértelmű cáfolat szerint „a nemzeti konzultációs kérdőív állításai csúsztatásokat és nyilvánvaló hazugságokat tartalmaznak, amelyek célja, hogy szándékosan félrevezessék a magyarokat Soros György bevándorlókra és menekültekre vonatkozó álláspontjáról. A magyar kormány képviselői szintén tévesen állítják, hogy Soros György irányítja az Európai Unió döntéshozatali folyamatát. Valójában a migrációs válság kezelésére vonatkozó döntéseket az EU tagállamai, intézményei hozzák, ezeknek részese a magyar kormány is.”

Több milliárd adóforintot költött el Orbán és kormánya a magyar emberek keservesen megkeresett pénzéből hazugságra, uszításra, melyeket elég egyértelműen cáfol az a Soros György, akit lassan az antikrisztussal egyenrangú gonoszként fest le a fideszes propaganda. Ha Orbán kicsit is gerinces lenne, és nem lenne igaz a vele szemben felhozott maffiavád és a cáfolat a nyilvánvalóan uszító célzattal kreált hazug fideszes propagandáról, akkor az egykori felcsúti KISZ-titkár minimum feljelentené Soros Györgyöt becsületsértésért.

Viszont, amennyiben ez a feljelentés nem történik meg napokon belül, úgy ezzel azt kell nyugtáznunk, hogy Orbán a saját hallgatásával elismerte, hogy hazudtak a sorosozós kampányban és nem lát kivetni valót abban, hogy Soros György maffiaállamnak tekinti a fideszes rezsimet.

Az Együtt egyetért Soros Györggyel: Orbán egy maffiafőnök a fideszes maffiaállam élén, aki göbbels-i eszközökkel folytat uszító, antiszemita ízű, hazug kampányt pártérdekben közpénzből. És feljelentést is teszek közösség elleni uszítás és hivatali visszaélés miatt.

A kormányváltás után az Orbán-rezsim minden jogfosztottja számára igazságot teszünk, és kárpótoljuk őket. Ez érinti a kényszernyug­díj­azottakat, a nyugdíjuktól megfosztottakat, a trafikosokat, a politikai okokból tönkretett vállalkozókat, az állami koncessziós rendszerek kiépítésének kárvallottjait – összhangban a nemzetközi bírósági ítéletekkel. 

Jóvátételi adót vetünk ki azon vállalkozásokra, amelyek az elnyomó Orbán-rendszerrel kollaborálva anyagi haszonélvezői voltak a rendszer közbeszerzéseinek és működésének. A jóvátételi adó bevételét kárenyhítésre és kárpótlásra fordítjuk az Orbán-rezsim kárvallottjainál.

Tételesen megvizsgálunk minden 2010 utáni állami vagyonértékesítést, és minden olyat kártalanítás nélkül visszacsinálunk, amely az elnyomó, illiberális állam kedvezményezettjeihez kapcsolható.

Visszavesszük a tisztességtelen módon értékesített, állami hitellel finanszírozott, korábban állami tulajdonú földeket.

Az Alaptörvény alapján semmisnek tekintünk minden olyan, 2011 után kötött szerződést, amely offshore-tulajdonú, résztulajdonú társasággal köttetett és állami, önkormányzati vagyoneladásról, vállalkozásról, megbízásról szólt.

Az Együtt programja itt érhető el: https://program.egyuttpart.hu

————————
Kiszámoltuk, mennyit loptak Orbánék 2010 óta:
https://ellopottorszag.egyuttpart.hu/

Klassz lenne, ha csatlakoznál hozzánk.
http://egyuttpart.hu/csatlakozz/

Vagy ha támogatnád a munkánkat!
http://egyuttpart.hu/tamogass/  

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berkeczbalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr5613381957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása