Berkecz Balázs blogja

Röpülj Páva! - petíció és demonstráció az új pécsi önkormányzati választás kiírásáért

2017. október 15. 13:54 - BerkeczBalazs

Nem hagyhatjuk, hogy Páva Zsolt és a pécsi fideszesek végleg tönkretegyék a várost, ezért menniük kell. Petíciót indítottunk és demonstrációt szervezünk: védjük meg együtt Pécset! Röpülj Páva, röpülj!

ropulj_pava.png

Az Együtt petíciót indított azért, hogy mondjon le mandátumáról haladéktalanul a pécsi közgyűlés minden tagja. A petíció szövege a következő:

Védjük meg Pécset a gazdasági és társadalmi csődöt okozó Páva Zsolttól és a közgyűlés jelenlegi tagjatitól! Nem hagyhatjuk, hogy végleg tönkretegyék a várost, ezért menniük kell. Mondjon le mandátumáról haladéktalanul a pécsi közgyűlés minden tagja. Legyenek új helyhatósági választások Pécsett!

A petíciót itt lehet aláírni: https://www.peticiok.com/vedjuk_meg_pecset_repuljon_pava_es_a_jelenlegi_pecsi_kozgyles

Már rég itt van az idő arra, hogy elhúzzanak a város éléről a pécsi társadalmi és gazdasági csőd felelősei: Orbán Viktor, Páva Zsolt, Csizi Péter, Hoppál Péter, Bánki Erik, Hargitai János, Kővári János, Nagy Csaba és Tiffán Zsolt, valamint a pécsi közgyűlés minden tagja. 

Senki ne dőljön be az "aki megcsinálta a bajt, tegye is helyre" dumának, hiszen ha a kedves pécsiek közül bárkinek van vagy lenne egy saját cége, amelyet csődbe visz az általa megbízott ügyvezető, akkor hagyná-e hogy tovább herdálja a vagyont, vagy egy feljelentés mellett kitenné a szűrét, és keresne egy olyan új cégvezetőt, aki képes rendbe tenni a bajba sodort vállalkozást? Pécs egy hasonlóan elrontott "ügyvezetés" eredményeként vergődik és veszíti el minden vagyonát. Ne hagyjuk! Mondjon le azonnal Páva Zsolt és az egész pécsi közgyűlés, mondjon le Hoppál Péter és Csizi Péter is, hiszen ők is egyetemlegesen felelősek azért, hogy Pécs ma a legrosszabb gazdasági és társadalmi helyzetben lévő megyei jogú város. 

Akinek tele van a hócipője a Pécset tönkretevő fideszesekkel, aki szerint ideje, hogy Pávával együtt röpüljön az összes alkalmatlan pécsi képviselő is, az jöjjön október 19-én, csütörtökön 8:30-ra a pécsi városháza elé, és közösen adjuk az ülésező pécsi közgyűlés tudtára egyértelműen, hogy nem hagyhatjuk, hogy végleg tönkretegyék a várost, ezért menniük kell!

Az Együtt a kormányváltás után helyreállítja és átláthatóvá teszi a hazai önkormányzatiságot!

Bővebben: https://program.egyuttpart.hu/programok/megujulo-kozelet 

————————

Programunkat itt találod: 
https://program.egyuttpart.hu

Kiszámoltuk, mennyit loptak Orbánék 2010 óta:
https://ellopottorszag.egyuttpart.hu/

Klassz lenne, ha csatlakoznál hozzánk.
http://egyuttpart.hu/csatlakozz/

Vagy ha támogatnád a munkánkat!
http://egyuttpart.hu/tamogass/  

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berkeczbalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr7112983774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása