Berkecz Balázs blogja

Trócsányi feleségével bünteti Orbán Brüsszelt?

2017. augusztus 26. 12:09 - BerkeczBalazs

Friss hír: Brüsszelben képviselheti hazánkat Trócsányi miniszter slagolós felesége, vagyis a CÖF-ös hisztik mélységeinek fröcskölős dámáját, az orbáni gőg új mintaképét máris kitüntette a rendszer. Vagy Orbán a pisilő fiú mintájára egy slagos asszonnyal bünteti azt a csúnya, rossz Brüsszelt?

trocsanyine_brusszel_1.png(képek forrása: hargitamegye.ro / youtube.com)

Alig egy hete történt, hogy Trócsányi miniszter házánál tüntettek a devizahitelesek, amikor a 'gazságügyi miniszter felesége leslagozta őket. Erre most arról ír a Magyar Nemzet, hogy Brüsszelben kapott új munkát Trócsányi Lászlóné, aki a brüsszeli magyar nagykövetségen dolgozik majd, de - egyelőre - nem diplomata státusban, hanem belga–magyar vonatkozású adminisztrátori feladatokat láthat el, anyakönyvezési ügyekkel, útlevélkérelmekkel és hasonlókkal foglalkozhat.

Milyen tipikus ez a sztori a vérciki slagolós incidens után, nem?

Orbán lopós kreténkormánya nem csak a lopásban világbajnok, nem csak pofátlanságban verhetetlen, de abban is, hogy a dilettantizmust is világcsúcsra járatják: a hollandoknak kis híján hadat üzenő Szijjártó Péter Putyin-ügyi miniszter Trócsányi slagos feleségének Brüsszelbe telepítésével újabb külügyi "sikerrel" büszkélkedhet... de az is lehet, hogy Orbán volt az ötletgazda, a Manneken Pis (Pisilő Fiú) mintájára egy slagos asszonnyal bünteti azt a csúnya, rossz Brüsszelt.

Ha ez a rezsim rehabilitációja slagos Trócsányinének, akkor egyszer még azt is megélhetjük, hogy Kerényi beemeli a fröcskölős dámát Bayer mellé a fideszes tufa-panoptikumba is. 

Viszont mi az Együttben úgy gondoljuk, hogy Szijjártó Péter dilettantizmusa nemcsak árt hazánknak, de újabb lépés Magyarországnak az Európai Unióból való kifelé vezető úton. Az Orbán-kormány folyamatos nemzetközi vagdalkozása, Szijjártó Péter külügyi fogalmatlansága pedig még magányosabbá, még kiszolgáltatottabbá teszi hazánkat. 

Hajdu Nóra, az Együtt alelnöke szerint Magyarország diplomáciai kapcsolatainak ostoba lerombolása helyett a magyar kormánynak inkább meg kellene fontolnia a távozó nagykövet szavait, és okulnia kellene abból, hogyan is látják a magyar kormányt nemzetközi partnereink.

Ahogy az imént Juhász Péter is bejelentette: az Együtt hétfőn mobiltüntetéssel várja a Magyarországon túl sokat tartózkodó diktátort, Vlagyimir Putyint, vagyis egész nap odamegyünk, ahol éppen Putyin tartózkodik, és hangosan adjuk a tudtára, hogy mi nem kérünk az Orbán által tőle lízingelt diktatúrából. Csatlakozz Te is hozzánk!

 

————————
Kiszámoltuk, mennyit loptak Orbánék 2010 óta:
https://ellopottorszag.egyuttpart.hu/

Klassz lenne, ha csatlakoznál hozzánk.
http://egyuttpart.hu/csatlakozz/

Vagy ha támogatnád a munkánkat!
http://egyuttpart.hu/tamogass/  

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berkeczbalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr212780378

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Bírőnői bugyik 2017.08.27. 12:47:21

  Belügyminisztériumi sms: Ha négy bugyija van csak, akkor pénteken a csütörtökit fordítsa kji és úgy vegye fel!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása