Berkecz Balázs blogja

Végre kiderült mi a valódi baja a Fidesznek a menekültekkel (hangfelvétel)

2017. május 22. 13:19 - BerkeczBalazs

Szöllősi Tamással, az Együtt országgyűlési képviselő-jelöltjével közösen bekérdeztünk a soproni nemzeti konzultációnak hazudott fórumon Dömötör Csabánál, a göbbelsi propagandaminiszter-helyettesnél. Érdekesek voltak a reakciók, de itt van Dömötör teljes beszéde is, amiből kiderül, hogy mi a valódi baja a Fidesznek a menekültekkel. De még az is kiderült, hogy a 444.hu Dömötör szerint kinek a tulajdonában. 

Szöllősi Tamással többek között arra voltak kíváncsiak, hogy Dömötör Csaba nem szégyenli-e magát amiatt, hogy ilyen göbbelsi propagandával butítják az arra fogékony közönséget? Mikor fog Orbán Viktor valódi, nem elfogult újságírói kérdésekre válaszolni? Mi a kormány álláspontja az EP szerdai elmarasztaló állásfoglalásával kapcsolatban?

Dömötör Csaba külön köszöntött engem, majd migránsozott egy sort, de érdemi válaszokat nem kaptunk, miközben a sorok közül többen "kussolsz", "csőcseléknek a szemétdombon a helye" és egyéb trágár felkiáltásokkal illették a helyzetet, mások felálltak a helyükről, hogy megakadályozzanak minket abban, hogy feltegyék a kérdéseinket a nyilvános fórumon.

A fórumon az is kiderült, hogy Dömötör Csaba szerint a 444.hu egyenesen egy "Soros által tulajdonolt" média. A fideszes kormányzati propaganda-államtitkár Dömötör odáig ment, hogy konkrét statisztikai adatokkal próbálta igazolni azt, hogy "saját ideológiai témák mentén próbálja" Soros befolyásolni a hazai közéletet. (A hangfelvételen 35:40-től.)

Viszont a nagy sorosozás közben végre kiderült az is, hogy mi a valódi baja a Fidesznek a menekültekkel. Dömötör szerint 2012-ben a francia elnökválasztás során a bevándorlók több mint 90%-a szavazott a baloldalra. És ugyan kevés ilyen mérés van, de ahol mérnek ilyesmit, ott - Dömötör szerint - a "bevándorló-hátterűek túlnyomó része, szinte teljes egésze a baloldali jelölteket támogatja, ezért is lényeges az, hogy a családegyesítéseket például megkötessék, mert az Európai Parlament politikai állásfoglalása alapján van erre nyilvánvaló szándék". (A hangfelvételen 20:30-tól.)

Hát, ezért is kérdeztem Dömötör Csabától, hogy nem szégyenli-e magát amiatt, hogy ilyen göbbelsi propagandával butítják az arra fogékony közönséget?!

domotor_kerdesek.png

................................
Ha te is dolgoznál azért, hogy jobb hely legyen Magyarország, tegyük Együtt!
Vagy ha támogatnád a munkánkat.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berkeczbalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr5612531955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása