Berkecz Balázs blogja

Feljelentem Bayer Zsoltot

2017. május 08. 07:32 - BerkeczBalazs

Orbán kegyence nem fenyegethet senkit veréssel, főleg nem nyilvánosan, főleg nem egy közösséget. Feljelentem Bayer Zsoltot közösség elleni uszítás bűncselekmény elkövetése miatt. Egyúttal felszólítom az Orbán-kormányt, hogy teremtsék meg annak lehetőségét, hogy haladéktalanul visszavonható legyen a Bayer Zsolt nevű rasszista, xenofób, gyűlöletgyáros firkásznak adományozott Magyar Érdemrend lovagkeresztje.

feljelentem.png(kép forrása: index.hu)

Bayer Zsolt néhány hete még arról írt nyilvánosan, hogy hamarosan megtapasztaljuk, milyen érzés üldözöttnek és fenyegetettnek lenni, mert hogy ő és a haverjai is nagyon dühösek már. Bayer megfenyegette azokat a felelős polgárokat, akiknek herótja van attól, hogy Orbán és maffiája határtalan arcátlansággal és gátlástalansággal lopja szét az országot, tesz tönkre mindent, miközben a haverokkal olyan média egyeduralmat és gazdasági háttérhatalmat harácsoltak össze, amelyet gyengébb banánköztársaságokban is csak szemlesütve merne vállalni bárki.

Néhány hete civil szervezetek vezetői és munkatársai tiltakoztak a civil törvény ellen a Parlamentben az Igazságügyi Bizottság ülésén, erre reagálva Bayer egy rádióműsorban nyilvánosan adta ki az ukázt: "ha még egyszer ezek vagy ilyennek megjelennek a parlament épületében, és ott megzavarják a munkát, akkor úgy kell őket kivágni, mint a macskát szarni. Ha a taknyukon és a vérükön kell őket kirángatni, akkor a taknyukon és a vérükön. (...) Ha kell, akkor szanaszét kell verni a pofájukat."

Bayer Zsolt a miniszterelnök barátja, Orbán és Fidesz legtorzabb gondolatainak szócsöve, akinek szavait isszák a legelvetemültebb fideszesek, akikre hatással van az a sok ártó szándékú ostobaság, amit hallanak. Bayer Zsolt bűncselekményt követett el, amikor ellenzéki civilek elleni véres fellépésre buzdította hallgatóságát, és ez nem maradhat következmények nélkül, ezért ma feljelentem őt közösség elleni uszítás bűncselekmény elkövetése miatt.

Egyúttal felszólítom az Orbán-kormányt, hogy teremtsék meg annak lehetőségét, hogy haladéktalanul visszavonható legyen a Bayer Zsolt nevű rasszista, xenofób, gyűlöletgyáros firkásznak adományozott Magyar Érdemrend lovagkeresztje.

UPDATE: üzentem Bayernek!

Bayer Zsolt egy hónapja üzent Hont Andrásnak és nekem, miszerint ha "duhaj, nábobos jókedve épp engedi", akkor lerendezhetjük vele az ügyünket. Mindketten állunk elébe Bayer meghívásának, de azóta valahogy nem akar megérkezni a helyszín és időpont javaslat Zsocától. Ma a blogos felületén üzentem neki, hátha ettől kap egy kis lendületet:

"Drága Zsoca!
Legutóbb azzal hősködtél, hogy lerendezed az ügyet Hont Andrással és velem, de azóta eltelt közel egy hónap és semmi válasz, csak újabb szereplőkbe kötöttél bele. Mondasz végre egy címet és időpontot, amikor lerendezzük végre ezt a kis ügyet? Ne légy megint olyan gyáva pöcs, mint legutóbb Pécsett, és hozd majd el a keresztedet is, mert bunkót saját lovagkeresztje társaságában még élőben nem láttam.
Üdv,
Berkecz Balázs"

ke_pernyo_foto_2017-05-09_7_50_31.png
UPDATE2: kávézásra hívott "mindenkit, minden érintettet" Bayer

Ma végül Bayer meghívott "mindenkit, minden érintettet" egy kávéra, jövő hétfőn, azaz május 15-én, délelőtt, 11 órakor, a Tabáni Gösserbe. Én megyek, remélem Hont András, Szél Bernadett, Dojcsák Dalma, Szeles András és minden más érintett is ott lesz.

(Úgy tűnik, hogy használt neki a mai üzenetem, ugyanis Zsoca egy hónapja üzent Hont Andrásnak és nekem, miszerint ha "duhaj, nábobos jókedve épp engedi", akkor lerendezhetjük vele az ügyünket. Mindketten állunk elébe Bayer meghívásának, de azóta valahogy nem akart megérkezni a helyszín és időpont javaslat. Erre most jött a kávézós invit "mindenkinek". Jaj, de szép ez...)

................................
Ha te is dolgoznál azért, hogy jobb hely legyen Magyarország, tegyük Együtt!
Vagy ha támogatnád a munkánkat.
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berkeczbalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr3812488985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása