Berkecz Balázs blogja

Áder ezt nem rakja zsebre! (videó)

2017. május 07. 14:27 - BerkeczBalazs

Áder János a Lex CEU aláírásával végleg bebizonyította, hogy nem képes arra, hogy fontos alkotmányossági kérdésekben ne a Fidesz álláspontját érvényesítse. Áder Jánost nem érdekli az, amit az Alaptörvény és a demokrácia elvei előírnak. Áder viselkedése - még egy gyerek számára is nyilvánvaló módon -  minősíti azt az emberi, erkölcsi és politikai posványt, amelyből Orbánék rendszert csináltak. Itt az én nyílt levélként megfogalmazott üzenetem is, amit Áder nem rak zsebre. 

nyilt_level_adernek.png

Áder Jánosnak, a nem létező köztársaság első számú orbáni káderének!

Tisztelt Áder Úr!

Először is a tisztelt szót vegye egyszerű formaságnak, én nem tisztelem már Önt egy fikarcnyit sem, erről olvashat bővebben az alábbiakban is.

Kósa Lajos azt találta hazudni az Ön személye kapcsán, hogy: "Áder János képes arra, hogy fontos alkotmányossági kérdésekben ne a Fidesz álláspontját érvényesítse, hanem azt, amit az Alkotmány és a demokrácia elvei előírnak."

Ön viszont a Lex CEU aláírásával végleg bebizonyította, hogy nem képes arra, hogy fontos alkotmányossági kérdésekben ne a Fidesz álláspontját érvényesítse, pedig a köztársasági elnöknek az Alaptörvény szerint a nemzet egységét kellene kifejeznie, aki őrködik az államszervezet demokratikus működése felett, de Ön nyilvánvalóan nem ezt teszi.

Feltételezem, hogy a már nem létező köztársaság elnökeként vette arra a fáradtságot, hogy egyszer legalább elolvassa Magyarország Alaptörvényét. Ha így van, akkor az Alaptörvény szövege szerint az elmúlt öt évben mikor igyekezett kifejezni a nemzet valódi egységét, és mikor őrködött az államszervezet valóban demokratikus működése felett?

Drága Áder úr, mikor szólalt meg egyetlen ügyben is határozottan akkor, amikor a Fidesz a hazai demokráciát tiporta és a közvagyont lopta szét? 

Bocsánatot kért-e Ön azért, mert egy - az embereket méltóságában megsértő, Magyarország Alaptörvényével nem összeegyeztethető tevékenységet folytató - Bayer-féle rasszista, xenofób, gyűlöletgyáros miként kaphatott állami kitüntetést Magyarországon?

Bocsánatot kért-e a Lex CEU-ért, vagy bármelyik más szégyenért, amit Ön és elvtársai elkövettek?

Ön a hallgatásával és aláírásaival asszisztált ahhoz, hogy elvtársai Orbánisztánná változtassák Magyarországot. Haverjához, Orbán Viktorhoz hasonlóan valójában Ön is magasról tesz a demokráciára.

Áder úr, Ön és a többi fideszes káder felelősek azért, hogy az Orbán-klán ilyen társadalmi viszonyok közé taszíthatott valamennyiünket és a gyermekeink holnapját.

Tudja Áder úr, én arról a fajta kapzsiságról és igen egyszerűen átlátható szimpla emberi és politikainak nevezett törzsi érdekek mentén működő aljasságról beszélek, ami alapján az Orbán-klán gátlástalanul írhatott át minden jogszabályt kizárólag a saját érdekeiknek megfelelően, és így szó nélkül el lehet lopni a nyugdíjkasszát, a magyar földet, a dohányárusítás jogát, a befizetett adóforintokat valamint az unió euró milliárdjait… Áder úr minden egyes törvény aláírásával asszisztált ehhez, igazi fideszes káderként.

Ráadásul emellé az Ön elvtársai határtalan arcátlansággal és gátlástalansággal olyan média egyeduralmat és gazdasági háttérhatalmat harácsoltak össze, amelyet gyengébb banánköztársaságokban csak szemlesütve merne vállalni bárki. És ehhez az olyanok, mint Ön még tapsoltak is.

Drága, rengeteg közpénzt feleslegesen felemésztő Áder János, szerintem Ön nem államfő, hanem egy káder, aki azt teszi, amit a fideszes pártközpontból Orbán üzen neki. Ön a maffiaállam része, aki méltatlan bármilyen közfunkcióra, nem csak köztársasági elnöknek, ezért azonnal takarodnia kell a közéletből!

Áder úr, Önnek nincs lelkiismerete, de ha mégis lenne, akkor jelzem, hogy nekünk az Együttben kidolgozott javaslatunk van arra, hogyan számoltatjuk el a fideszes oligarchákat, Orbán Viktort és legszűkebb érdekkörét, amiért szervezetten rabolták ki hazánkat.

Kormányváltás után visszavesszük a törvénytelenül, illetve joggal való visszaéléssel szerzett vagyonokat, jóvátételi adót fizettetünk az oligarchákkal és kárenyhítést juttatunk a rezsim áldozatainak.

A rezsim kádereinek pedig felelniük kell mindazokért a bűnökért, amelyeket elkövettek. Csak tájékoztatásul jelzem, hogy a fideszes lopás törvényessé tételéért Ön is rajta van a bűnösök listáján!

Régen elmúlt tisztelettel,

Berkecz Balázs

az Együtt alelnöke

Mint ismert, az Együtt május 8-án a Kossuth térre rendezvényt jelentett be Áder János beiktatása alkalmából azzal a céllal, hogy a Parlamentben is hallható módon beszédet mondhasson és üzenhessen bárki a köztársasági elnöknek, Orbán Viktornak és a Fidesznek.

A te hangodtól is zeng majd az Országház, ha felveszel egy rövid, egy-két perces üzenetet, és elküldöd nekünk: hello@egyuttpart.hu
Ha van kedved egy közös élményhez, találkozunk május 8., hétfő, 13:00-kor a Parlament déli kapujánál a Kossuth téren.

Hívd meg barátaidat, ismerőseidet, hogy minél többen küldjenek hangüzenetet!
Itt találod az eseményt:
https://www.facebook.com/events/747370922054719/

UPDATE: megüzentük Ádernek!

-----------------------------------
Klassz lenne, ha csatlakoznál hozzánk.
http://egyuttpart.hu/csatlakozz/
Vagy ha támogatnád a munkánkat!
http://egyuttpart.hu/tamogass/

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berkeczbalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr3712487301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása