Berkecz Balázs blogja

Akkor is lesz füttykoncert Orbánnak és Putyinnak

2017. február 02. 11:29 - BerkeczBalazs

Ma ismét füttykoncertet rendezünk Orbán Viktornak. Ezt pedig a magánhadserege sem akadályozhatja meg, akkor sem, ha törvénytelenül lehetetlenítik el a tüntetésünket.

Ma Juhász Péter, Pataki Márton, Szabó Szabolcs és az Együtt több aktivistájának társaságában ma reggel 10 körül megpróbáltunk bejutni az Alkotmány utcába, hogy elkezdjük a január 9-i bejelentésünknek megfelelően az Alktmány utca és Kossuth tér sarkára tervezett füttykoncerttel egybekötött tüntetésünkhöz a színpad építését.

A helyszínre kivezényelt és élőláncként felsorakoztatott több tucat rendőr - hűen az Orbánisztánban kialakult gyakorlathoz - törvénytelenül akadályozta meg, hogy bejussunk. Mivel az alaptörvényben lefektetett jogunk gyakorlását lehetetlenítették el, ezért bírósághoz fordulunk.

Fütyülni viszont akkor is fogunk a diktátori konvoj útvonalán, és este egy új helyszínen, a Markó utca és a Bajcsy-Zsilinszky út sarkán rendezünk tüntetést este 6:00-kor, gyere oda! Gyere te is, fütyüljük ki együtt az Orbán-Putyin-szövetséget!

(Ez a blogposzt folyamatosan frissül!)

UPDATE: Az Oktogonon rendeztünk füttykoncertet Putyinnak, és közben és kb. 300 egyenruhás és civilruhás rendőr vett körbe minket, nehogy Orbánnak szégyenkeznie kelljen miattunk a mestere előtt.

Juhász Pétert éppen akkor kezdték igazoltatni, amikor elvonult a diktátori konvoj, de ez sem akadályozta meg őt abban, hogy eközben hangosan fütyüljön. 

Rácz Krisztinát, az Együtt sajtófőnökét is előállították, kb. 20 rendőr gyűrűjében ellenőrizték az adatait. Rendőrállam 2017...

racz_kriszti.png

 UPDATE2: Nagyjából 1500 fő vett részt az Együtt füttykoncertjén a Markó utca és a Bajcsy-Zsilinszky út sarkán, ahol Szigetvári Viktor, Szelényi Zsuzsanna és Juhász Péter tartott beszédet. Putyin konvoja éppen a tüntetés alatt vonult el a színpadunk mögött, hangos fütyülés mellett.

futtykoncert.png
------------------------------
Klassz lenne, ha csatlakoznál hozzánk.
http://egyuttpart.hu/csatlakozz/
Vagy ha támogatnád a munkánkat!
http://egyuttpart.hu/tamogass/

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berkeczbalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr6512176422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása