Berkecz Balázs blogja

Ki megy le kutyába Orbán első füttyentésére?

2016. október 01. 09:33 - BerkeczBalazs

Nehéz dolog lehet ma vidéki polgármesternek és képviselőnek lenni. Nem csak a gyűlölet népszavazása miatt, de azzal együtt. Viszont most kiderült, hogy Orbán első füttyentésére ki megy le kutyába azonnal. 

A lista hosszú és szégyenletes, de egyben biztosak lehettünk, hogy a Fidesz örökös Crash Test Dummy címét kiérdemlő Páva Zsolt is azonnal lemegy kutyába, ahogy megtette ezt a vízmű-foglalásnál, a közvilágítás LED-esítésénél és legutóbb a Zsolnay szétverésénél is.

Az egykori kulturális főváros polgármestere, aki anno még büszke volt Pécs multikulturalizmusára, most azzal rémisztgeti a város lakosait, hogy menekülteket fognak beköltöztetni a kilátástalanság miatti elvándorlás okán egyre gyarapodó számú üres lakásokba. Páva Zsolt nem bízta a véletlenre, mert nem csak levélben, de sajtótájékoztatón is hazudik és rémhíreket terjeszt.

pava_level.jpg

Én bízom abban, hogy az emberek tudják, hogy a Fidesz és aljas politikusai gyűlöletkampányukkal csak saját kormányzóképtelenségükről, tehetségtelenségükről és lopásaikról akarják elterelni a figyelmet. 

Arról például, hogy az utóbbi negyedszázad nagy vesztese az egykori kincses Baranya, ugyanis a rendszerváltást követő 7. helyről Pécs és vidéke lezuhant a 14. helyre az egy főre jutó GDP rangsorban.

hvg.png(kép forrása: HVG)

Vagy arról, hogy olyan mértékű a korrupció, hogy a mai hírek szerint az - Orbánék által folyamatosan szidalmazott, rugdosott fejőstehénnek használt - EU nem fogad be több számlát, emiatt hónapok óta csúsznak az uniós pályázati értékelések.

Az elterelő hadműveletnek szánt népszavazás viszont kudarc lesz a Fidesznek, a választók el fogják utasítani a kormánypárt aljas és hazug politikáját.

Egy felvilágosult pécsi polgár és családja visszakézből válaszolt a xenofób állításokat megfogalmazó Páva Zsoltnak. Kérésére és szíves engedélyével változtatás nélkül közlöm Balázs Attila levelét: 

Pécs MJV Polgármesteri hivatala                                                   2016 Szeptember 30.
7621 Pécs Széchenyi tér 1
Dr. Páva Zsolt Polgármester részére

Tisztelt Uram,
Családommal mély felháborodással vettük kézhez levelét, amelyben az elkövetkező népszavazás kapcsán a NEM szavazatra agitál.
Még nagyobb felháborodással olvastuk a médiában megjelent és szintén a NEM szavazatra agitáló nyilatkozatát.
Elmondhatjuk Önnek, hogy jómagam és közelebbi családom tagjai is a nyugaton szocializálódott, és a még nem egészen 150 éves, de már a világon a finnek után a második legfejletebb társadalommal rendelkező Kanada állampolgárai is egyben a magyar mellett.
Úgy véljük, hogy az Ön xenofób és sztereotipizálása, hadd ne mondjuk, hogy rasszista hozzáállása ehhez a valóban fontos népszavazáshoz nagyon rossz fénybe helyezi Önt.
Valamint, de nem utolsó sorban többet árt mint használ ennek az utóbbi mintegy hat évben teljes egészében félremenedzselt, társadalmi és gazdasági depresszióba taszitott városnak.
Tiltakozunk minden humánus érzületű ember nevében az Ön által ebben a népszavazásban képviselt politikája ellen.
Tisztelt Uram, szégyellje magát!

Balázs Attila és családja

És milyen igaza van Balázs Attilának!

Október 2-án Te is maradj otthon, mert hülye kérdésre ez a válasz!

hulyekerdes.png


-----------------------------------
Klassz lenne, ha csatlakoznál hozzánk.
http://egyuttpart.hu/csatlakozz/
Vagy ha támogatnád a munkánkat!
http://egyuttpart.hu/tamogass/

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berkeczbalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr6411756319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása