Berkecz Balázs blogja

A Liget, avagy karhatalmi erővel épül a diktátor baltával faragott szobra

2016. július 08. 08:29 - BerkeczBalazs

Egyre nagyobb gőzerővel nyomja azt a Liget-projektet az Orbán-kormány, amely nem több egy átgondolatlan, pazarló luxusberuházásnál. Az építkezést most már karhatalmi erővel tolja a Fidesz, Pintér Sándor rendőrsége olyan tempóban vonódott be, hogy sok keleti diktátor megirigyelné, pedig ezek a szervek csak akkor ilyen bátrak, ha békés tüntetőkkel kell keménykedni. 

karhatalmi_erovel.png

Miközben Orbánék menekült-ügyben rémhíreket terjesztenek és népszavazásnak álcázott gyűlöletkampányt folytatnak a mi pénzünkből, addig a Liget ügyéhez hasonló érdemi kérdésekben nagy ívben tesznek mindenkire, és dölyfös tekintetesúrként visznek végig mindent, amit a kedves vezető megálmodott, akkor is, ha egy agyrém, megalapozatlan blődli at egész.

A Ligetben az elmúlt napokban felgyorsultak az események, kubatovi kopaszok és készenléti rendőrök lepték el a környéket annak érdekében, hogy Orbán életlen baltával faragott szobra mielőbb elkészülhessen, és ennek eredményeképpen a budai várból a múzeumok ki, a maffiavezér pedig beköltözhessen.

Július 6-án én is a helyszínen voltam és borzasztó volt látni, ahogyan 150-200 rendőr eltiporja a Ligetvédők akcióját, ahogyan jólelkű, a fákért és a belvárosi park egészéért aggódó civileket megbilincselnek és rendőrautókba cipelnek a rendőrök. 

Sajnos szemtanúja voltam annak is, hogy Pintér Sándor gyáva rendőrsége hogyan viselkedik akkor, amikor börtönviselt, kiképzett ex-légiós balhézik részegen egy közterületen, akivel annak ellenére nem mernek intézkedni öten sem, hogy a szemük láttára ver ököllel arcon egy vétlen valakit, ráadásul az üvöltve fenyegetőző agresszív fickó még a rendőrökre is rámozdult. Mindezek ellenére ezen az áprilisi éjszakán a rendőrök hagyták a helyszínről szabadon távozni a láthatóan ittas és közveszélyes illetőt, akinek így lehetősége volt 10 perccel később még egy szórakozóhelyet is kiüríttetni, ahonnan rémülten rohantak ki az ártatlan vendégek.

Pintér rendőrsége tehát csak akkor ilyen bátor, ha Orbánt és az ő érdekeit kell megvédeni, egyszerű állampolgárt pedig a rendőr szeme láttára is meg lehet verni, meg lehet életveszélyesen fenyegetni, rendőrre kezet lehet emelni, szabad közterületen nagy nyilvánosság előtt félelmet kelteni, a rendőrök nem visznek be, csak ha a maffiaállam érdekeit sérted.

A héten az index.hu újságírói Nyíradonyban épphogy becsöngettek egy fideszes politikushoz, máris jött az őket vegzáló rendőrség, de még kedvesebb fogadtatásban volt része a 444 újságíróinak valamint Gulyás Mártonéknak, amikor Orbán hatvanpusztai birtokánál drónoztak.

Szégyen ami ebben az országban történik, Orbán szégyene ez, és azoké, akik asszisztálnak ehhez az egyre több szinten kiépülő diktatúrához.

----------------

Ha Te is tennél azért, hogy a Fideszt megállítsuk, ha dolgoznál azért, hogy jobb hely lehessen Magyarország, akkor csatlakozz hozzánk!


komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berkeczbalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr798874166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása