Berkecz Balázs blogja

Eltüntették a Vas megyei rendőrkapitány közleményét?

2016. május 06. 22:33 - BerkeczBalazs

Nem található már meg a Magyar Rendőrség hivatalos honlapján, a police.hu-n a Vas megyei rendőrapitány Lázár János migránsozását cáfoló közleménye. Volt képe Pintér Sándor belügyminiszternek töröltetni?

cenzurazva.png

Csütörtökön reggel még arról tájékoztatott az ATV.hu, hogy Körmenden rátörték az ablakot a kézis lányokra a migránsok, napközben Lázár János már arról kormányinfózott, hogy Orbán Viktor azonnali intézkedésekre utasította Pintér Sándor belügyminisztert a körmendi incidens után, estére pedig a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője arról közleményezett, hogy az ATV.hu és a Miniszterelnökséget vezető miniszter hangulatkeltő és megalapozatlan állításokkal terhelték a közvéleményt. 

A Vas megyei rendőrkapitány karakán cáfolata nagy vihart kavart, és most úgy fest, hogy közleményét törölték a Magyar Rendőrség hivatalos honlapjáról, a police.hu-ról. (Szerencsére a Google webcache még őrzi az anyagot.)

Mindeközben - az index.hu beszámolója szerint - Bebes István Körmend polgármestere is cáfolta Lázárék újabb pofátlan migránsozásának alapját, és azt mondta a helyi rendészeti szakközépiskolában történtekkel kapcsolatban, hogy 

az ATV internetes portálján megjelent híradások nem a valóságot tükrözték, rémhírkeltőek és alkalmasak arra, hogy a város jó hírét, valamint a körmendiek biztonságérzetét is rontsák. 

Vagyis egy újabb szereplő állítja azt, hogy rémhíreket terjesztett a magyar kormány, vagyis alaptalanul keltett félelelmet a hazai lakosságban és gerjesztett újabb ellenérzéseket a menekültekkel kapcsolatban.

Orbán Viktor és csapata ezt az aljas játékot játsza hat éve: folyamatos ellenségkeresésben és látszatháborúban állnak valakivel (bankok, nyugdíjpénztárak, EU, menekültek, stb.) és eljátszák, hogy megmentik a magyarokat, de csak katatón módon hazudnak és elterelik a figyelmet arról, hogy miként teszik tönkre és lopják szét az országot.

Most újabb mélységekbe süllyedtek a diktatúrák mocsarában azzal, hogy egy hivatalos rendőrségi oldalról töröltettek egy olyan hírt, amely őket cáfolja. 

Erről az újabb pofátlanságról jut eszembePINTÉR SÁNDOR LEMONDOTT MÁR?

.......... 

Szerencsére az internet még őrzi a Vas megyei rendőrapitány, Tiborcz János sajtótájékoztatójáról készült videót is:

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berkeczbalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr158692460

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Berkecz Balázs: Eltüntették a Vas megyei rendőrkapitány közleményét? 2016.05.07. 14:39:02

Nem található már meg a Magyar Rendőrség hivatalos honlapján, a police.hu-n a Vas megyei rendőrkapitány Lázár János migránsozását cáfoló közleménye. Volt képe Pintér Sándornak töröltetni?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása