Berkecz Balázs blogja

Pintér Sándor lemondott már?

2016. május 05. 18:58 - BerkeczBalazs

Reggel arról tájékoztatott az ATV.hu, hogy Körmenden rátörték az ablakot a kézis lányokra a migránsok, napközben Lázár János arról kormányinfózott, hogy Orbán Viktor azonnali intézkedésekre utasította Pintér Sándor belügyminisztert a körmendi incidens után, estére pedig a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője arról közleményezett, hogy az ATV.hu és a Miniszterelnökséget vezető miniszter hangulatkeltő és megalapozatlan állításokkal terhelték a közvéleményt. Hogy is van ez?

pinter_sandor_lemondott_mar.pngeredeti kép forrása: index.hu

A jelek szerint Orbán egyszerű sajtóhírekre alapozva utasítja Pintért azonnali intézkedésre, miközben az ATV.hu cikkében az is szerepel, hogy az állítólagos eset a Belügyminisztérium Rendészeti Szakközépiskolájának telkén történt, vagyis Pintér belügyminiszternek hivatalból kellene legyen információja az ügyről. Mindeközben Lázár és a Fidesz katatón módon indították be a már jól bejáratott, hatásvadász migránsozós paráztatást.

Erre jött a váratlan fordulat: Dr. Tiborcz János r. dandártábornok, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2016. május 5-én rendkívüli sajtótájékoztató keretében reagált az ATV.hu portálon megjelentekre:

Az ATV.hu portálon megjelent, „Botrány Körmenden: rátörték az ablakot a kézis lányokra a migránsok” című (...) írás hangulatkeltő, állításai megalapozatlanok. Körmenden nyugalom van.  A városban a menedékkérőkkel szemben rendőri intézkedésre nem került sor, részükről a hatóságok nem tapasztaltak agresszív magatartást. A rendőrség a településen fenntartja, illetve folyamatosan biztosítja a megfelelő közrendet, közbiztonságot.

Na, most ki hazudik? Az ATV.hu és a Fidesz, vagy a Vas Megyei Rendőr-főkapitány?

Hogy ki tett hangulatkeltő és megalapozatlan állítást, arról van elképzelésem, de a rendőrök múltkori szégyenletes akciójával foglalkozó blogbejegyzésem után ismét felteszem a régóta jogosan felmerülő kérdést:

Pintér Sándor lemondott már?

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berkeczbalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr478689520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása