Berkecz Balázs blogja

Orbán borászának katatón harca az illuminátusokkal

2016. március 28. 15:39 - BerkeczBalazs

Néhány napja nem csak Orbán Viktor mutatta meg, hogy gondja van a józan valósággal, de március 15-én kedvenc borásza, Tiffán Zsolt is kidugta a fejét abból a pállott biciklibelsőből, amelyben él. A fideszes országgyűlési képviselőként és sikertelen miniszteri biztosként is ismert Tiffán szerint az általa csak nádorként emlegetett Orbán azt mondta az egyre zavarodottabban viselkedő Merkel kancellárnak, hogy eddig és ne tovább. Tiffán szerint az illuminátusok jelentik ma Európára a legnagyobb veszélyt. Nagy baj van. Főleg Orbán és Tiffán fejében, ami sajnos többekre kisugárzik.

A Pátria TV elérhetővé tette Tiffán Zsolt idén március 15-én a hitlerező alpolgármesteréről elhíresült harkányi önkormányzat hivatalos ünnepségén elmondott beszédét, amely beszéd tobzódik az aljas butaságban.

Figyelem, a nyugalom megzavarására alkalmas képsorok következnek!

Tiffán szerint Orbán "nádor" igazi szabadságharcos, aki csak annyit mondott az egyre zavarodottabban viselkedő Merkel kancellárnak, hogy eddig és ne tovább.

Sőt, szegény Orbánnak naponta meg kell vívnia a harcot az unió impotens, tehetetlen, földrészünkre vészt hozó politikusaival.

De ők nem csak a nemzetért harcolnak, Orbán és a Fidesz küzd Európáért is, amely Tiffán szerint valaha a humanizmus fellegvára volt, de mára a humanizmus hamis, szellemi leprás hirdetőinek uralma alatt görnyed.

Tiffán úgy véli, hogy öreg földrészünkre ma már nem csak a migránsok, hanem az őket irányító illuminátusok, vagy ha úgy tetszik, a szabadkőművesek jelentik a legnagyobb veszélyt.

Tiffántól azt is megtudhatta a szeretve tisztelt harkányi közönség, hogy egy magyar nevű ember is vezeti ezt az Európa elleni harcot, neve Tiffánék számára szégyen, tevékenysége felháborító, Soros-hatalmak irányítója ő. (Tiffán biztos elfelejtette, hogy egykor Orbánt és a Fideszt is támogatta a "Soros-hatalmak irányítója".)

A borász úgy gondolja, hogy a Soros-hatalmak nyomorítják meg ezt az öreg földrészt: ők pénzelik a bevándorlókat és a nekik asszisztáló internacionalizmusban fetrengők tudatlan tömegeit is.

És bizony Orbán "nádor" nehezebben küzd, mert neki nem csak a mai, néha önjelölt hősök megregulázása a dolga, neki meg kell küzdenie az országgyalázókkal is.

Sok kommentár nem kell ehhez a sok aljas butasághoz. Különösen riasztó, hogy ez a bizarr szöveg egy olyan politikustól származik, aki féregnek nevezi a vetélytársait, de a sajátjaival magát tekintetes úrnak hívatja.

Orbán, Tiffán és a bandájuk lejáratnak minket magyarokat, de ami még ennél is rosszabb, tönkreteszik, megalázzák ezt az országot és a benne élőket, miközben katatón módon szabadságharcról hazudoznak. Nem méltóak arra, hogy képviseljenek minket!

Csatlakozz, hogy megállítsuk őket!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berkeczbalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr68531838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása